Lindsay Lohan, topless în revista Muse - VIDEO\FOTO

simeon stalpnicul png

În încercarea de a îşi repune pe picioare cariera, Lindsay Lohan mizează pe apariţiile nud. Cea mai recentă "ispravă" de acest gen este reprezentă de un pictorial extrem de provocator realizat pentru revista italiană Muse.

Lindsay Lohan apare în ipostaze pe care unii le-ar considera indecente. Atât fotografiile cât şi înregistrarea video realizată la şedinţa foto sunt mai mult decât îndrazneţe şi ne-o arată pe Linday îmbracată sumar sau în ipostaze intime alături de mai mulţi bărbaţi şi de o altă femeie.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Lindsay Lohan pe moarte? Lindsay Lohan: ”Azi am salvat 40 de vieţi”Lindsay Lohan face un apel disperat la ajutor Lindsay Lohan, în pat cu o prietenă a MadonneiLindsay Lohan «şi-a prăjit din nou creierii»!Beată criţă, Lindsay Lohan aruncă berea în paparazziLindsay Lohan, gonită de Beyonce din cabinăLindsay şi Heath Ledger aveau o relaţie când actorul a murit

Vezi aici galerie foto cu Lindsay Lohan distrusă de droguri!

Fotograful care a realizat pictorialul a declarat că Lindsay Lohan a fost extrem de dezinhibată în timpul şedinţei foto.

Vezi aici VIDEO incendiar de la şedinţa foto

Ideea pictorialului a fost inspirată de viaţa de noapte a lui fotomodelului Kate Moss care este renumită, în anii '90, pentru petrecerile sălbatice la care lua parte.

image
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png