Lindsay Lohan va îngriji morţii

simeon stalpnicul png

Lindsay Lohan nu mai scapă de probleme. Scoasă în cătuşe din sala de judecată, pentru că nu a respectat condiţiile de eliberare condiţionată, actriţa a fost trimisă să facă şmotru la morgă!

Lindsay Lohan trebuia să înceapă joi munca în folosul comunităţii la morga din Los Angeles. Ea a fost con­damnată recent pentru că nu s-a prezentat la vizitele la psiholog, conform pro­gramului de eliberare con­diţionată pe care trebuia să-l urmeze după ce a scăpat de puşcărie pentru furtul unui colier.

Însă actriţa nu a sosit dimineaţa la timp şi nu a mai fost lăsată să intre. Lindsay fusese trimisă să presteze 16 ore de curăţenie la morgă, după ce familia i-a plătit 100.000 $ cauţiune ca să nu fie dusă din nou la puşcărie. Acum, ea va trebui să compară din nou în faţa judecătorului la 2 noiembrie pentru a i se hotărî soarta.

simeon stalpnicul png

Condamnată în repetate rânduri

La 6 iulie 2010, Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare. Pedeapsa i-a fost redusă, fiind eliberată condiţionat la 1 august 2010. În septembrie a fost depistată din nou că a consumat cocaină, ajungând din nou la închisoare.

Eliberată condiţionat, a purtat brăţară electronică de monitorizare. În aprilie 2011 a fost condamnat la 4 luni puşcărie pentru furtul unui colier, obţinând din nou eliberarea condiţionată.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Lindsay Lohan, în România după ce scapă de puşcărie

Lindsay

Lohan s-a sărutat pe gură cu mama ei

Oi

fi tu Lindsay Lohan, dar aici nu se fumează!

Lindsay

Lohan, model pentru moda din Germania

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg