Liz Hurley, sexy în costum de baie la 56 de ani! Decolteul uriaș a pus pe jar inimile fanilor

Ultima actualizare:

Arată bine și se mândrește cu asta! Liz Hurley și-a înnebunit fanii cu o fotografie sexy. Actrița de 56 de ani sfidează vârsta într-un bikini minuscul, de culoare bej-nud. Superba șatenă a pus pe jar inimile bărbaților din lumea întreagă. 

Liz Hurley arată senzațional la 56 de ani Foto: Instagram
Liz Hurley arată senzațional la 56 de ani Foto: Instagram

Liz Hurley este într-o formă de zile mari. Starul arată la aproape 60 de ani la fel de bine ca la 20. Are o siluetă de invidiat și un tonus incredibil. Actrița de la Hollyood a publica pe pagina sa personală de Instagram o fotografie extrem de sexy, îmbrăcată într-un costum de baie care îi lasă la vedere formele.

Liz Hurley, decolteu de senzație în costum de baie

Silueta ei fără vârstă a făcut furori pe rețelele de socializare. Liz Hurley a dezvăluit că fotografia a fost făcută în timp ce filma Christmas In The Caribbean, în 2021.

Liz Hurley are o siluetă de invidiat Foto: Instagram
Liz Hurley are o siluetă de invidiat Foto: Instagram

Actrița se menține în formă cu mult sport și cu un stil de viață sănătos. Are grijă ce mănâncă și nu sare peste niciun antrenament, iar rodul muncii ei se vede cu ochiul liber. Rezultatele sunt spectaculoase!

Alături de fotografia incendiară, Liz Hurley a scris următorul mesaj pentru fanii ei din lumea întreagă: „Am primit această fotografie în timp ce filmam Crăciunul în Caraibe - chiar înainte să-mi întorc glezna prostească. Acum, încă în cârje și întinsă pe canapea, mâncând ciocolată și îmi pare rău pentru mine.”

Unii dintre cei 2,2 milioane de urmăritori ai lui Liz au luat comentarii pentru a spune cât de bine arăta.

 „Arăți minunat și esti frumoasă”, Doamne, pur și simplu nu îmbătrânești!!!”„Uau, încă arăți uimitor”, i-au scris fanii lui Liz Hurley, pe Instagram. 

Totuși, în timpul acelei călătorii în Caraibe, Liz Hurley și-a fracturat glezna și a fost nevoită să facă pauză o perioadă, relatează Daily Star.

Liz Hurley este mama unui băiat adolescent, Damian, în vârstă de 19 ani. El i-a moștenit frumusețea celebrei sale mame și este rodul iubirii dintre actriță și Steve Bing.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net