Loreen, câştigătoarea Eurovision: «M-am refugiat în pădure. Sunt o fată hippie»


    Loreen și-a sărutat mama chiar pe buze. (Foto: Reuters)
Loreen și-a sărutat mama chiar pe buze. (Foto: Reuters)

Loreen Zineb Noka Talhaoui, câştigătoarea Eurovisionului 2012 de la Baku, a declarat că sărbătoreşte victoria într-un mod inedit.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, originară din Suedia, a declarat pentru presa internaţională că nu se aştepta să fie câştigătoare concursului de la Baku.

Datorită lui Loreen, Eurovision 2013 se va desfăşura la Stockholm, după 13 ani. Cântăreaţa a ales să sărbătorească alături de mai mulţi prieteni în pădure.

„Sunt eu însumi doar în mijlocul naturii. Nişte prieteni au un centru de meditaţie situat departe de civilizaţie. Sunt o fată hippie. Când mă aflu acolo, mă trezesc la şase dimineaţă, fac baie în lacul superb şi apoi mă duc în pădure.

Mă încarc atât de bine cu energie. Vreau să mă izolez, să mă deconectez de tot ce se întâmplă. Când m-am trezit, nu m-am gândit prea mult la ce s-a întâmplat, mai curând am simţit pace şi bucurie. Când toţi aclamau în jurul meu, în salonul verde, nu ştiam ce se întâmplă cu mine. Sunt foarte timidă din fire. Voiam doar să obţin un rezultat bun. A fost un amestec de sentimente. Îmi doream şi să plec, şi să rămân", a explicat Loreen Zineb Noka Talhaoui.

Imediat după anunțarea rezultatelor, Loreen a mers în zona presei, pentru obișnuitele poze cu trofeul concursului. Alături a venit și mama ei, pe care cântăreața n-a rezistat să nu sărute. Intenționat sau nu, Loreen a nimerit buzele ei, spre deliciul fotografilor.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png