Lui Kim Basinger i-a «îngheţat» faţa de la injecţii

Ultima actualizare:

    Actriţa, în vârstă de 61 de ani, este de nerecunoscut  după ce şi-a făcut repetate injecţii cu botox
Actriţa, în vârstă de 61 de ani, este de nerecunoscut după ce şi-a făcut repetate injecţii cu botox

O nouă victimă celebră a botoxului! Actriţa Kim Basinger, cunoscută din filmul “9 săptămâni şi jumătate”, a şocat recent întreaga lume cu faţa sa complet schimbată. Vedeta e de nerecunoscut.

Nici nu se mai compară cu chipul său de păpuşă din anii de glorie! La 61 de ani, Kim Basinger arată îngrozitor din cauza repetatelor injecţii cu botox pe care şi le face împotriva ridurilor. Recent, vedeta a apărut cu faţa umflată şi ochii înfundaţi în orbite şi cu tenul acoperit cu un strat gros de pudră, la lansarea ultimului său film, “The 11th Hour“, care a avut loc la Los Angeles. Botoxul i-a schimbat practic trăsăturile şi a urâţit-o, de aceea pare de nerecunoscut. “Cea mai bună reţetă pentru a-ţi păstra frumuseţea este simţul umorului”, a declarat Kim, însă se pare că la ea acest lucru nu a funcţionat.

S-a bazat degeaba pe simţul umorului, dacă este permanent abonată la injecţiile cu botox. Actriţa cu o avere de 36 de milioane $, a mai spus că a pus totdeauna mai presus cariera decât familia. De aceea, s-a preocupat excesiv să scape de riduri. Pe de altă parte, actriţa se confruntă de la o vreme numai cu probleme neplăcute.

Au apărut tot mai multe zvonuri că s-a despărţit de iubitul său, hairstylistul Mitch Stone, iar fiica sa, Ireland, de 19 ani, a fost externată nu demult dintr-o clinică de dezinoxicare. Kim a fost căsătorită cu Ron Snyder, între 1980-1989 şi cu Alec Baldwin, între 1993-2002, fata provenind din a doua căsnicie.

Şi ele şi-au «tunat» faţa

Actriţa Uma Thurman (45 de ani) este cunoscută din filmele lui Quentin Tarantino, cum ar fi “Pulp Fiction”, şi are o avere de 45 de milioane de dolari.

Actriţa Renée ­Zellweger (46 de ani) este cunoscută mai ales din filmul ”Jurnalul lui Bridget Jones” şi are o avere de 45 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net