Macaulay Culkin s-a mutat cu fostul iubit al lui Kate Moss. Prietenii se tem pentru sănătatea lor

Ultima actualizare:

    Macaulay Culkin
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin are un nou prieten, pe fostul iubit al lui Kate Moss, muzicianul Pete Doherty. Un prieten atât de bun încât starul din "Singur acasă" s-a mutat cu Doherty în apartementul acestuia din Paris, conform The Sun.

"Deşi cei doi par un cuplu ciudat, au multe lucruri în comun", a declarat un apropiat de-al celor doi.

"Lui Macaulay îi place la nebunie să îl audă pe Pete vorbind despre pictură şi muzică. Iar lui Pete îi place să vorbescă cu Macaulay despre actorie."

Mai mult, Macaulay i-ar fi spus lui Pete ca nu vrea să mai joace în nici un film şi vrea să îşi dezvolte latura artistică, iar atmosfera boemă din Paris îl inspiră.

Cei doi s-au cunoscut în urmă prin câţiva ani, când un prieten comun, muzicianul american Adam Green, i-a convins să joace împreună într-un film inspirat de ketamină.

În pelicula, intitulată "The Wrong Ferrari" şi filmată de Green cu un iPhone, actorul vorbeşte despre prostituate, în timp ce muzicianul pictează o inimă cu sănge.

Deşi prieteni de-ai celor doi insistă că Macaulay şi Pete nu se influenţează negativ unul pe altul, mulţi se tem pentru sănătatea lor.

Anul trecut au apărut zvonuri că Macaulay ar fi dependent de heroină, iar Pete a fost dat afară din trupa sa, The Libertines, din cauza dependenţei de droguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
image
actualitate.net
image
actualitate.net