Mădălina Ghenea, idilă cu Gerard Butler

2 septembrie 2012
article img
Mai 2012- Mădălina şi Gerard au fost văzuţi împreună şi luni seară

Românca Mădălina Ghenea e cunoscută pe plan internaţional în lumea modelingului, a teatrului şi a filmului, Italia o adoră și femeile o invidiază pentru frumusețea ei, dar și pentru bărbații care au făcut parte din viața ei.  Frumoasa româncă a  mai cucerit un actor de la Hollywood.

După relația cu actorul american Leonardo DiCaprio, top-modelul i-a sucit mințile actorului Gerard Butler.

Jurnaliştii de la un taboid american, dau drept sigură şi serioasă relaţia dintre frumoasa brunetă şi vedeta cu reputaţie de playboy. O relaţie pe care Mădălina o nega în urmă cu câteva luni.

Mădălina deţine rolul principal în viaţa lui Gerard Butler, scriu jurnaliştii de la New York Daily News, citând o sursă.

"Gerry nu se mai vede cu alte femei, lucru care nu i se întâmplă prea des", susține sursa citată de tabloidul american. Butler are reputaţia de petrecăreţ şi de amator de relaţii scurte şi intense.

Butler a avut şi cuceriri celebre, cea mai de notorietate fiind Jennifer Aniston. Le-a dat uitării pe toate fostele, de când se vede cu Mădălina Ghenea.

De la prima întâlnire, în primăvară, când au fost aleşi să filmeze împreună o reclamă, cei doi se văd tot mai des, scrie tabloidul american. S-au afişat împreună la festivalul de film de la Cannes, unde au fost şi fotografiaţi.

La acea vreme Mădălina a spus că zvonurile despre o relaţie cu Gerard sunt false şi că actorul scoţian îi este doar prieten.