Maluma a devenit tată și a publicat primele imagini cu bebelușul: „Dragostea vieții noastre”. FOTO

Pe 9 martie, Maluma a devenit tatăl unei fetițe și a distribuit pe Instagram primele imagini cu micuța, pe care o numește „dragostea vieții noastre”.

Maluma și-a dorit mereu să fie tată / foto: arhiva personala
Maluma și-a dorit mereu să fie tată / foto: arhiva personala

El își exprimă recunoștința față de partenera sa, Susana, pentru împlinirea celui mai mare vis al său, acela de a deveni tată, și afirmă că momentul nașterii fiicei sale nu va fi niciodată uitat.

Fetița a fost botezată Paris Londoño Gomez

La vârsta de 30 de ani, cântărețul columbian a anunțat sosirea pe lume a fiicei lor, Paris Londoño Gomez, și a distribuit trei fotografii cu ea imediat după naștere pe platforma de socializare. În scurt timp, Maluma și Susana au primit aproape 43.000 de comentarii de la fani care i-au felicitat pentru venirea pe lume a copilului lor.

Maluma și Susana Gomez au devenit proaspăt părinți, iar superstarul columbian a împărtășit fotografii cu bebelușul pe Instagram. El a recunoscut contribuția partenerei sale, Susana Gomez, în îndeplinirea visului său de a fi tată, după patru ani de relație.

Fanii au dedus numele bebelușului după ce au văzut-o pe Susana purtând un colier cu diamante pe care era inscripționat „Paris', iar Maluma a confirmat alegerea numelui pentru fetița sa.

„La 9 martie, la 8:23 a.m., s-a născut Paris Londoño Gomez, cea mai mare bucurie a vieții noastre. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele și urările voastre. Susana, dragostea mea, îți mulțumesc că mi-ai împlinit cel mai mare vis de a fi tată. Acest moment va rămâne mereu în inima mea. Vă iubesc!”, a transmis artistul alături de câteva fotografii cu Susana și fetița.

Modul în care Maluma a anunțat că va deveni tată a fost unul inedit. În videoclipul pentru piesa „Procura', prezentat pe scena din Washington în octombrie anul precedent, Maluma și Gomez apar emoționați într-un cabinet medical, văzând pentru prima oară ecografia copilului lor.

Maluma își dorea de mult timp să devină tată

Într-un interviu pentru National Public Radio, Maluma a exprimat bucuria sa că va deveni tată.

„Paris, minunata noastră fiică, crește în pântecul mamei sale și mă inspiră să visez... Ea înseamnă totul pentru mine în acest moment. Este o călătorie frumoasă și sunt aici pentru a învăța. Cred că acești copii vin pe lume pentru a ne învăța multe lucruri, așa că sunt pregătit să învăț”, a declarat artistul cu câteva luni în urmă.

În single-ul său din 2020 „ADMV', care tradus înseamnă „Amor De Mi Vida' (Dragostea Vieții Mele), Maluma vorbește despre dorința sa profundă de a întemeia o familie.

„Am scris acea melodie pentru că aceasta este dorința mea în viață', a explicat el despre single, care povestește despre doi parteneri care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste până la bătrânețe. Mesajul cântecului reflectă dorința mea: Da, vreau să îmbătrânesc și să am o familie. Acesta este unul dintre cele mai mari vise ale mele - să îmbătrânesc alături de cineva și să-mi împart viața cu acea persoană.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net