VIDEO Primele imagini de la concertul Maluma din București

Ultima actualizare:

Maluma, artistul din Columbia, care a înnebunit fanii din toate colțurile lumii cu vocea sa și a adunat o mulțime de admiratori, a concertat în această seară la București, în cadrul turneului  „Papi Juancho Maluma World Tour”, iar primele imagini de la extraordinarul eveniment au început deja să apară în mediul online. 

VIDEO Primele imagini de la concertul Maluma din București
VIDEO Primele imagini de la concertul Maluma din București

Nicole Chery este artista aleasă de Maluma pentru a deschide marele show de la București. Artistul tocmai a stabilit un record de asistență în timpul concertului său din Madrid.

Citește și Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos, iar din clipul postat pe internet, de nimeni alta decât Nicole Chery, se poate vedea că fanii au fost de-a dreptul extaziați de spectacolul făcut de artistul  sud-american pe scena de la Romexpo, în cadrul turneului său „Papi Juancho Maluma World Tour”.

Maluma a făcut un show incendiar la Romexpo, iar fanii l-au răsplătit din plin cu aplauze și o atmosferă incendiară, demnă de un artist de talie internațională, care a colaborat cu Jennifer Lopez. 

Maluma a concertat pentru a doua oară pe o scenă din București, iar Nicole Chery a pregătit atmosfera în dechiderea spectacolului. 

Nicole Chery a revenit pe scenă, după ce a dat naștere unei fetițe, iar una dintre primele ei apariții a fost chiar la Romexpo, în deschiderea show-ului lui Maluma. 

Maluma a dansat lasciv cu Jennifer Lopez pe scena premiilor Grammy 

Maluma, în vârstă de 28 de ani, a dat lovitura în urmă cu doi ani, când popularitatea lui a atins cote maxime, după ce a colaborat cu Jennifer Lopez pentru mai multe piese. 

Citește și Maluma și Jennifer Lopez au lansat un videoclip fierbinte împreună. Cum au dansat cei doi

Maluma și J.Lo au apărut alături în ipostaze incendiare, într-o serie de clipuri muzicale, iar diva latino l-a sedus tânărul artist, cu formele ei voluptoase și dansul lasciv.

Colaborarea dintre Maluma și Jennifer Lopez s-a dovedit a fi de mare succes, iar cei doi au cântat chiar și pe scenă alături, acum doi ani și au cântat o baladă emoționantă, care a generat zvonurile unei idile între cei doi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net