Mariah Carey, blestemată în dragoste

Ultima actualizare:

    Diva în vârstă de 46 de ani a ieşit mereu şifonată din relaţiile pe care le-a avut
Diva în vârstă de 46 de ani a ieşit mereu şifonată din relaţiile pe care le-a avut

Are noroc la bani, dar nu are noroc în dragoste! Cântăreaţa Mariah Carey a adunat fabuloasa avere de 520 de milioane $, dar nu e fericită în viaţa personală. A ieşit şifonată din toate relaţiile ei.

Fiica unui tată afro-venezuelean şi a unei mame de origine irlandeză, Mariah Carey (46 de ani) şi-a început viaţa de jos. A fost chelneriţă în mai multe restaurante, până ce a reuşit să se lanseze în muzică. S-a lansat datorită faimosului producător din industria muzicală, Tommy Mottola, care a luat-o de soţie.

simeon stalpnicul png

Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de cinci ani. Mariah a avut apoi o legătură cu cântăreţul mexican Luis Miguel, dar nici povestea de iubire cu acesta nu a durat mai mult de trei ani. A urmat o idilă cu fotomodelul Christian Monzon din anul 2005 până în 2006, care i-a lăsat din nou un gust amar celebrei cântăreţe. În 2008, Mariah s-a măritat în fine a doua oară cu rapperul Nick Cannon. Deşi el era mult mai tânăr decât ea, se părea că în sfârşit diva şi-a găsit partenerul ideal. A devenit mamă pentru prima oară, dar, cu toate acestea, inevitabilul s-a produs. Cannon a lăsat-o, iar divorţul s-a pronunţat cu puţin timp înainte ca noul ei iubit, miliardarul James Packer, să-i dea papucii. Mariah s-a văzut din nou părăsită şi de cel de-al cincilea bărbat din viaţa ei, la doar nouă luni după ce s-au logodit, în ianuarie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
image
actualitate.net
image
actualitate.net