Mariah Carey îşi răsfaţă câinii la hotel cu 365.000 $


    Mariah se  joacă zilnic cu  fiecare căţelfoto: forever mariah.com
Mariah se joacă zilnic cu fiecare căţelfoto: forever mariah.com

Adoră patrupedele! Mariah Carey are 8 câini din rasa Jack Russell Terrier şi vrea să fie cele mai răsfăţate animale din lume. Diva a spart recent 365.000 dolari (1.217.300 de lei) să-i trimită în vacanţă.

Cântăreaţa Mariah Carey (44 de ani) a cumpărat un pachet de vacanţă pentru cei 8 dulăi ai săi la un hotel de lux pentru câini din Bristol, sud-vestul Angliei. Diva s-a gândit că patrupedele s-au plictisit în palatul ei din SUA şi au poftă de o călătorie în străinătate. Şi unde putea să-i trimită să se relaxeze, dacă nu la cel mai luxos hotel canin din lume?!

Pentru răsfăţul de acolo, Mariah a plătit 195.000 dolari (650.300 de lei). Iar pentru cursa charter de avion, care îi va duce pe căţei la Bristol, a achitat 170.000 dolari (567.000 de lei).

La averea ei de 510 milioane de dolari, îşi poate permite. Vedeta s-a asigurat că dulăii vor primi cele mai alese bucate şi îngrijiri regeşti pe parcursul vacanţei. Căţeii, numiţi, The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. şi Squeak E. Beans s-au gudurat de fericire când au aflat ce-i aşteaptă.

Le face  baie
Le face baie

Răsfăţ maxim pentru căţei la hotel:

Hrană ecologică personalizată preparată de un maestru bucătar; Tratamente de spa şi cosmetice, masaje; Plimbări în parc, înot, surf; Vizionare de filme  cu eroi câini.

 Căţeii vor fi plimbaţi  în parcul hotelului
Căţeii vor fi plimbaţi în parcul hotelului
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png