Mel Gibson şi-a adus copilul şi iubita în America

simeon stalpnicul png
La coborârea din avion, Mel a lăsat-o înainte pe iubită cu copilulFotografii: Hepta

Se pregăteşte de un nou proiect! Celebrul actor Mel Gibson a fost surprins recent pe aeroportul din Atlanta. Starul a sosit în America împreună cu mult mai tânăra lui iubită şi fiul lor de numai 1 anişor.

Mel Gibson (62 de ani) a renunţat la viaţa lui de lux din vila de 40 de milioane de dolari din suburbia Darling Point a metropolei Sydney. A luat-o pe iubita sa, Rosalind Ross, de 27 de ani, şi pe fiul Lars Gerald, de 1 an, şi a venit în SUA ca să joace într-un nou film.

simeon stalpnicul png
Copilul seamănă leit cu mama lui

Mel şi-a lăsat din nou să crească barba albă şi arată ca un bătrânel pe lângă partenera sa foarte tânără. Când a venit pe lume micuţul lor, în 2017, la Los Angeles, starul se bărbierise, în direct, la televizor, pentru ca bebeluşul să nu „îşi facă o impresie greşită când vine pe lume şi să îl confunde cu Moş Crăciun”.

Are o avere de 425 milioane $

Mel urmează să turneze la Atlanta filmul “Boss Level”, în care mai joacă actriţa Naomi Watts. Actorul din „Armă mortală” şi „Braveheart” are şapte copii cu Robyn Moore (61 de ani), pe Hannah, de 38 de ani, Christian, 36 de ani, Edward, 36 de ani, William, de 32 de ani, Louis, 29 de ani, Milo, 27 de ani şi Thomas, de 18 ani. După ce a divorţat de ea, Mel a avut o relaţie cu năbădăi cu rusoaica Oksana Grigorieva (48 de ani), în urma căreia a rezultat micuţa de 8 ani Lucia. Actorul, care are o avere de 425 milioane de dolari, s-a născut el însuşi într-o familie cu 11 copii, la New York.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
image png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
senat george calin inquamphotos
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg