Mesajul emoţionant al lui Harrison Ford, pentru Carrie Fisher: "A fost unică"

simeon stalpnicul png
Carrie Fisher, Mark Hamill şi Harrison FordFoto: Getty

Harrison Ford a făcut o declaraţie emoţionantă după moartea lui Carrie Fisher, cea alături de care a jucat în Star Wars. Cei doi au avut şi o idilă pe platourile de filmare ale francizei şi au rămas apropiaţi după.

Ford a declarat că actriţa, care a murit la 60 de ani, a fost "unică" şi că şi-a trăit viaţă "fără frică". "Gândurile mele sunt alături de Billie, mama ei Debbie, fratele Todd şi numeroşii ei prieteni. Tuturor ne e dor de ea", a mai spus Ford, conform mirror.co.uk

Carrie Fisher a povestit că ea şi actorul care a jucat rolul lui Han Solo au avut o idilă de trei luni, pe care au ţinut-o secretă 40 de ani. Pe atunci, Ford era însurat şi avea doi copii. El era cu 14 ani mai mare decât Fisher, care avea 19 ani în 1976, când au fost amanţi.

Şi Mark Hamill, care i-a dat viaţă lui Luke Skywalker în Star Wars, a publicat un mesaj după moarte lui Fisher: "Nu am cuvinte, sunt complet devastat", a scris el pe un site de socializare.

Carrie Fisher a murit pe 27 decembrie. Ea era internată de pe 24 decembrie, după ce a făcut un atac de cord în timp ce se afla la bordul unui avion ce urma să aterizeze în Los Angeles. Actriţa, care a jucat rolul Prinţesei Leia în Star Wars, a fost inconsţientă în toată această perioadă şi aparatele au ţinut-o în viaţă.  

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg