Michael a dat 35.000.000 $ să ascundă că era pedofil

Ultima actualizare:

Potrivit acestora, regele muzicii pop a abuzat sexual zeci de băieţei după 1989, deşi insista că doar îşi petrecea timpul în mod nevinovat cu ei. Doi copii, Jordan Chandler şi Gavin Arvizo, l-au adus în faţa opiniei publice ca pedofil, dar a reuşit să scape basma curată, deşi scandalurile au ţinut pagina întâi a ziarelor. Iată că dosarele FBI îl dau în vileag pe megastar, cum că se uita la filme porno în timp ce abuza sexual un băiat.

De asemenea, l-a abuzat sexual pe un copil star, a mângâiat organele genitale ale unui copilaş în sala personală de cinema şi l-a pipăit pe un alt băiat a cărui mamă nu era deranjată de acest lucru. O servitoare a starului a primit două milioane de dolari (6,8 milioane lei) ca să tacă pentru că i-a abuzat fiul.

Michael Jackson era un violator de copii în serie şi a plătit de fiecare dată tăcerea lor, subliniază Sunday People, care insistă că are dovezi în acest sens. Un investigator, care a vorbit pentru "Sunday People", a spus că s-a decis să vorbească despre dosarele artistului, decedat la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani, după ce dansatorul Wade Robson a dezvăluit recent că a fost abuzat sexual de acesta când era copil. El precizează că documentele FBI conţin numele a 17 băieţi, între care 5 copii actori şi doi dansatori, violaţi de Jackson. Între victime se numără un copil din Europa şi copiii unui scenarist.

Click! spune

Michael Jackson a fost acuzat prima oară de abuz sexual asupra unui băiat în 1993. Jordan Chandler, care avea 13 ani, a mărturisit că starul l-a abuzat. Jackson i-a plătit milioane de dolari şi a scăpat de proces. A doua acuzaţie i-a fost adusă de Gavin Arvizo, de 13 ani, în 2003. În urma unui proces răsunător, juriul l-a declarat nevinovat pe star în 2005.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net