Michael Douglas: «Băutura şi ţigările m-au adus aici» - VIDEO

„Cancerul în stadiul IV s-a răspândit în organism foarte departe de tumoarea originală şi, de obicei, este foarte greu de tratat. Însă eu cred în şansa mea. Sper că voi fi învingător în lupta cu boala şi că tratamentul va fi un succes", a declarat Michael Douglas, în vârstă de 65 de ani, invitat în talk show-ul de televiziune moderat de David Letterman.

David Letterman l-a întrebat apoi pe actor dacă stadiul IV reprezintă un diagnostic bun. Potrivit scriptului oferit de editorii emisiunii "Late Show with David Letterman", difuzată de CBS, Michael Douglas a răspuns laconic: "Nu".

Cancerul în stadiul IV s-a răspândit în organism foarte departe de tumoarea originală şi, de obicei, este imposibil de tratat, scrie Mediafax.

"Toţi speră să fie vorba de cancer în stadiul I, însă nu este cazul. Toţi sunt îngrijoraţi să nu se răspândească. Speranţele sunt mari. Şansele de supravieţuire sunt bune. Aş spune că acum acestea sunt de 80%. Graţie anumitor spitale şi medicinei moderne, ele s-au îmbunătăţit", a declarat actorul american.

Potrivit National Cancer Institute, pacienţii care suferă de cancer cerebral sau cancer al gâtului în stadiul IV apelează, de regulă, la intervenţii chirurgicale, radioterapie şi chimioterapie.

A făcut cancer de la tutun şi alcool

Michael Douglas i-a spus cu această ocazie lui David Letterman că boala sa a fost cauzată de fumat şi consumul de alcool. Actorul a acuzat dureri la nivelul gâtului şi a fost supus mai multor teste medicale la începutul verii, însă, iniţial, medicii nu au descoperit nimic. După vacanţa de vară, actorul a decis să facă o biopsie, iar analiza ţesutului prelevat a indicat faptul că suferă de cancer.

Citeşte şi:

Aşa arată Michael Douglas după şedinţa de chimioterapie

Fosta soţie a lui Michael Douglas: «Să arzi în focurile iadului!»

În cazul în care radioterapia şi chimioterapia nu vor fi eficiente, Michael Douglas va trebui să fie operat şi va suporta o laringectomie parţială sau totală. În urma unei astfel de operaţii, actorul american ar putea avea o voce schimbată sau ar putea să îşi piardă vocea complet.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii - Dylan, în vârstă de zece ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
hipertensiune pexels com jpg
parlamentul european foto adevarul
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg