Michael Jackson îi umple de bani şi după moarte

simeon stalpnicul png

Cei 3 copii ai lui Michael Jackson sunt mai bogaţi decât a fost el în copilărie! Numai anul trecut averea megastarului a crescut cu 75 de milioane $. În total, de la moartea sa, Michael a produs 2,75 miliarde $.

Este mort de peste 8 ani, dar câştigă încă milioane de dolari!  Michael Jackson e de cinci ani la rând cel mai bine plătit mort din showbiz-ul mondial. Potrivit revistei „Forbes”, megastarul a produs, în perioada 2016-2017, 75 milioane $. Copiii lui, Prince (20 de ani), Paris (19 ani) şi Blanket (15 ani), ar putea moşteni acum fiecare câte 100 milioane $, dacă ar alege să lichideze imperiul imobiliar al tatălui, potrivit  “Daily Mail”. Când a decedat, în iunie 2009, la 50 de ani, era aproape în faliment. La acea vreme, Michael avea datorii de circa o jumătate de miliard $. Însă, după ce a murit, averea lui a început să urce mereu, ajungând la 2 miliarde $ la începutul lui 2016. După deducerea datoriilor şi a taxelor, a ajuns însă la 450 milioane $. Astăzi, adăugând cei 75 milioane $ câştigaţi anul trecut, averea artistului este estimată la 525 milioane $. Câştigurile masive au provenit din vânzarea a milioane de albume şi a unor filme. Popularitatea regelui pop a crescut enorm de la moartea lui subită, care s-a produs în casa sa din Holmby Hills, California. Cei trei copii au suferit imens după  pierderea tatălui. Prince a absolvit Liceul Buckley din Los Angeles, are o companie de producţie de muzică şi filme numită King’s Son şi cochetează cu cinematografia. E student al Universităţii Loyola Marymount şi locuieşte în campusul acesteia. Din nefericire Prince a ajuns de urgenţă joi seară la spital. El a suferit un accident de motocicletă în Los Angeles. Vehiculul i-a scăpat de sub control din cauza carosabilului umed de la ploaie. Nu s-a ales însă cu răni grave.

simeon stalpnicul png

Paris a devenit deja un fotomodel de succes şi joacă în filme. S-a mutat din casa bunicilor în fosta reşedinţă Jackson, din Encino. Amândoi sunt deja adulţi şi îşi văd singuri de propria viaţă. Mama lui Michael, Katherine Jackson, de 87 de ani, i-a îngrijit după moartea acestuia. Ea a renunţat însă recent la custodia lui Blancket, pe numele adevărat Prince Michael II, cel de-al treilea fiu al megastarului, care are 15 ani şi a fraţilor acestuia. 

Femeia a cerut să rămână tutorele acestuia un alt nepot al ei,  T.J. Jackson, de 39 de ani, din cauza vârstei sale înaintate. Până acum, Blanket se lupta să supravieţuiască singur, abandonat de toată lumea, într-o casă  cu şapte dormitoare goale din Calabasas. Nimeni nu se mai îngrijea de el. Şi-a schimbat numele în Bigi, fiindcă porecla Blanket, care înseamnă Păturică, i-a adus numai glume din partea colegilor de la şcoală.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
kate middleton
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
Turişti Deltă FOTO ARBDD
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png