Michael Keaton, din nou în rolul lui Batman, la 69 de ani!

Ultima actualizare:

    ”Întoarcerea lui Batman” (1992) cu Michael Keaton în rol principal e considerat un clasic al genuluiFoto: Guliver / GettyImages
”Întoarcerea lui Batman” (1992) cu Michael Keaton în rol principal e considerat un clasic al genuluiFoto: Guliver / GettyImages

Michael Keaton revine în rolul lui Batman la 69 de ani? Se pare că da. Legendarul actor care l-a interpretat pe super-erou în cele două ecranizări realizate de Tim Burton ”Batman” (1989) şi ”Întoarcerea lui Batman” (1992) a recunoscut în timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel că e în negocieri pentru încă un film cu îndrăgitul Om-Liliac.

Batman este unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood. Christian Bale, Ben Affleck, Michael Keaton şi mai nou Robert Pattinson (n.r. film care va fi lansat în 2021) au îmbrăcat costumul negru şi pelerina Omului Liliac. Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Michael Keaton (69 de ani) a spus că ”încă nu poate confirma că va juca în filmul ”The Flash” în rolul lui Batman, dar că e o chestiune de timp până când va putea da un răspuns”. Următorul film cu Batman va spune povestea confruntării dintre Bruce Wayne (Batman) şi Barry Allen (The Flash). Keaton a explicat că cele două filme  ”Batman” (1989) şi ”Întoarcerea lui Batman” (1992) sunt considerate ”clasice” în domeniul filmelor cu super-eroi şi a glumit că ”în următorul film vor apărea toţi cei 127 de actori care l-au interpretat pe Batman din 1943 şi până în prezent”.

Michael Keaton va avea 70 de ani când va îmbrăca iar costumul negru
Michael Keaton va avea 70 de ani când va îmbrăca iar costumul negru

În ecranizarea care va fi realizată de Andy Muschetti (47 de ani) se vor contopi mai multe planuri narative în care se vor confrunta mai multe lumi. Adică ”Justice League” şi lumea ”Cavalerului Negru” (interpretat de Ben Affleck) se vor contopi. ”Trebuie să ţinem cont că Batman al lui Affleck a adus personajului un plus de emoţie, apropiindu-l de povestea lui Flash, care îşi pierde şi el mama în copilărie”, a spus Muschetti justificând de ce Pattinson îl va interpreta pe Batman în 2021. Michael Keaton are doar 1,75 metri înălţime, nu trage de fiare dar face sport constant. Se consideră cel mai bun actor care l-a interpretat pe Batman, chiar dacă nu a tras de fiare ca Ben Affleck şi nu s-a îngrăşat spectaculos precum Christian Bale. El a fost căsătorit între 1982 şi 1990 cu Caroline McWilliams (care a încetat din viaţă în 2010) şi are un fiul Sean Douglas, de 37 de ani. Keaton are o avere estimată la 40 de milioane de dolari şi a fost nominalizat la Oscar în 2015 pentru rolul din filmul ”Birdman”. Din lungul şir al actorilor care l-au interpretat pe Batman îi mai amintim pe: Lewis Wilson (1943), Robert Lowery (1949), Adam West (1966), Kevin Conroy (1993), Val Kilmer (1995) şi George Clooney (1997).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net