Milla Jovovich a născut a treia fetiță. Prima poză în formulă de cinci cu superba familie

Ultima actualizare:

    Milla Jovovich a născut încă o fetițăFoto: Instagram
Milla Jovovich a născut încă o fetițăFoto: Instagram

Actrița Milla Jovovich a născut o fetiță, care va fi botezată Osian, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei cu Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice "Resident Evil", informează publicația gala.fr, citată de Mediafax. Fiica cea mare a cuplului, Ever Gabo, a publicat pe Instagram o fotografie superbă, cu toată familia, reunită în jurul bebelușei.

Milla Jovovich (44 de ani) a născut pentru a treia oară duminică, 2 februarie, iar înainte de a pleca spre maternitate a recunoscut că este copleștită de emoții. "Credeam că va fi floare la ureche la al treilea copil, dar sunt chiar panicată acum, că știu la ce să mă aștept", a scris Milla pe pagina ei de Instagram. După ce a născut, actrița a revenit cu vești și cu poza nou-născutului, explicând și originea numelui deosebit, Osian.

Milla Jovovich și familia ei frumoasă: soțul Paul W. S. Anderson (54), fiica cea mare, Ever Gabo (11), cea mijlocie, Dashiel Edan (4 ani)
Milla Jovovich și familia ei frumoasă: soțul Paul W. S. Anderson (54), fiica cea mare, Ever Gabo (11), cea mijlocie, Dashiel Edan (4 ani)

"Pe 02.02.2020 (dată cu semnificație specială), la ora 08.56 a.m. s-a născut Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, nume galez de băiat, și care se pronunță O-shin. Știu că numele e lung, însă familia nu s-a putut decide asupra celui de-al doilea prenume. E atât de frumoasă! Cu siguranță voi pune mai multe fotografii, însă acum suntem foarte obosiți, pentru că ultimele nopți au fost o nebunie. Vă trimit multă dragoste de pe norișorul pe care plutesc acum", a mai scris Milla Jovovich, care în 2017 a suferit o depresie cruntă după ce a fost nevoită să suporte un avort terapeutic. La momentul respectiv era însărcinată în patru luni și jumătate.

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson s-au cunoscut în 2002

Actriţa l-a cunoscut pe soţul său, în 2002, în timp ce turnau împreună filmul „Resident Evil”. Însă s-au căsătorit abia în august 2009, într-o ceremonie intimă, care a avut loc în casa lor din Beverly Hills. Milla Jovovich a mai fost măritată cu regizorul francez Luc Besson (60 de ani), între anii 1997–1999, şi cu regizorul britanic Shawn Andrews (54 de ani), pentru puţin timp, în 1992. Vedeta are o avere de 40 de milioane de dolari. 

Citește și:

Milla Jovovich, de nerecunoscut din cauza sarcinii

Cum au rămas sexy divele anilor ‘90

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net