Mister total în relația dintre Nicole Kidman și copiii adoptați. De 16 ani nu au fost văzuți împreună

Relația dintre Nicole Kidman și cei doi copii pe care i-a adoptat împreună cu Tom Cruise pe când erau căsătoriți este un mister. De cel puțin 16 ani nu au mai fost văzuți împreună, iar la nunțile lor nu a participat. Între timp, Nicole Kidman apare frecvent alături de fetele ei biologice.

image

În anii '90 actorii Nicole Kidman și Tom Cruise erau căsătoriți și trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Atunci au decis să adopte doi copii, o fată, Bella și un băiat, pe Connor. În acea perioadă cei patru erau văzuți frecvent îm preună. După divorțul actorilor, lucrurile s-au schuimbat radical, iar relația dintre Kidman cu copiii adoptivi este un mister.

De 16 ani, actrița nu a mai fost văzută cu copiii adoptați

Nicole este pozată deseori alături de fetele ei biologice, Sunday Rose și Faith, de 14 și 12 ani, pe care le are cu al doilea ei soț, Keith Urban. Ceea ce nu se întâmplă deloc cu copiii ei adoptați care acum sunt adulți și amândoi căsătoriți.

Foto: Getty
Foto: Getty

De altfel, jurnaliștii au făcut o trecere în revistă a ultimelor apariții și au constatat că Nicole nu s-a mai afișat cu copiii adoptivi de 16 ani. Curios este faptul că nici la nunțile celor doi nu a participat.

Mărul discordiei ar fi alegerea religioasă a lui Tom Cruise 

După despărțirea dintre cei doi actori, în 2001, copiii au rămas aproape de tatăl lor și au decis să locuiască cu el. Bella, azi în vârstă de 30 de ani și Connor, de 28 de ani, au fost crescuți în credința scientologică a cărui adept este Cruise.

Foto: Getty Image
Foto: Getty Image

Nicole Kidman a refuzat să vorbească despre aceste alegeri religioase. Actrița a fost absentă la multe dintre momentele importante din viața copiilor ei, inclusiv de la nunțile lor. Bella s-a căsătorit în 2015, în Londra, dar Nicole nu a participat la eveniment, chiar dacă la acel moment locuia în orașul britanic.

Mai mult, nici Bella și nici Connor nu au luat parte la înmormântarea tatălui lui Nicole Kidman, în 2014, iar presa a scris atunci că actrița a fost devastată, scrie Daily Mail.

„Nu își face speranțe”

Conform aceleiași publicații, Kidman și-ar dori ca cei doi să fie prezenți vara aceasta la gala la carer va primi un trofeu pentru întreaga activitate de la Institutul American de Film.

"Nicole știe că băiatul ei, Connor, îi este extrem de loial tatălui său, așa că nu se așteaptă ca el să vină, dar invitația a fost înaintată ambilor. Este un eveniment la care au dreptul să fie la fel ca ceilalți membri ai familiei lui Nicole. Ea încearcă să nu-și facă mari speranțe, dar totuși speră ca Bella să vină", a transmis o sursă pentru presa din Australia.

În 2018, când a acceptat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, Nicole Kidman le-a mulțumit fiicelor sale biologice și actualului soț, Keith Urban, dar nu i-a menționat deloc pe copiii ei adoptivi.

Vedeta vorbește rareori despre Bella și Connor, spunând că vrea să țină relația privată, dar a recunoscut că ei au rămas adepți ai scientologiei și că nu îi spun mamă.

"Trebuie să protejez aceste relații. Știu 150% că mi-aș dat viața pentru copiii mei. Ei sunt adulți și sunt capabili să-și ia propriile decizii. Au ales să rămână scientologi și, ca mamă, este treaba mea să-i iubesc", spunea actrița în 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net