Modelul Alli MacDonnel a murit la doar 37 de ani! Vedeta a fost găsită moartă în propria locuință

Ultima actualizare:

    Alli Macdonnell era mama a patru copiiFoto: Facebook
Alli Macdonnell era mama a patru copiiFoto: Facebook

Cunoscutul model irlandez Alli MacDonnell a murit la doar 37 de ani! Ea a fost găsită fără viață în propria locuință, după ce a postat un mesaj ciudat pe pagina sa de Facebook.

Moartea fulgerătoare a lui Alli MacDonnell, care era mama a patru copii, i-a șocat pe fanii și pe prietenii ei. Vedeta era cunoscută pentru implicarea în campaniile cu privire la autism, doi dintre copiii săi suferind de această boală. Bruneta a postat următorul mesaj pe Facebook, înainte să moară: „De ce este în regulă pentru un bărbat să facă o femeie grasă și urâtă?”

Fanii și prietenii lui Alli MacDonnell sunt devastați

Alli MacDonnell era foarte populară în Irlanda și apărea constant în emisiunea Ireland AM, potrivit tabloidului britanic The Mirror.

„Un înger atât de tânăr și-a primit aripile....Sărăcuța de ea...Odihnească-se în pace”, „Alli, ne vom aminti de frumusețea ta exterioară, dar și de cea interioară!”, „Sunt șocat și am rămas fără cuvinte. M-am întristat profund la auzul acestei vești triste. Ne leagă multe amintiri frumoase”, au reacționat fanii și prietenii lui Alli MacDonnell.

„Aici, la organizația Autism Ireland, suntem șocați și întristați de vestea trecerii ei în neființă. A fost o voce foarte puternică pentru campaniile noastre și o mamă care și-a ajutat foarte mult copiii, dar și pe cei nevoiași. Este o pierdere uriașă pentru noi. Alli s-a luptat pentru a educa populația cu privire la autism”, au transmis cei de la organizația Autism Ireland. 

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp