Monica Bellucci, îndrăgostită lulea de iubitul mult mai tânăr

Ultima actualizare:

    Bellucci are o relaţie de trei luni cu LefebvreFoto: profimedia
Bellucci are o relaţie de trei luni cu LefebvreFoto: profimedia

E oficial! La 54 de ani, actriţa italiană Monica Bellucci se iubeşte cu francezul Nicolas Lefebvre, de numai 36 de ani. Vedeta a apărut recent împreună cu mult mai tânărul ei partener la o paradă de modă.

Monica Bellucci a oficializat relaţia cu Nicolas Lefebvre  la trei luni după ce au fost văzuţi pentru prima oară împreună. Diva, cunoscută din filmul ”Patimile lui Hristos”, în care a jucat rolul Mariei Magdalena, nu mai e singură, după cinci ani de celibat. Celebra actriţă a vrut să arate fostului soţ, actorul Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu Tina Kunakey, un manechin de 21 de ani, că şi ea poate să-şi ia un bărbat mai tânăr, la început! Însă, după un timp, s-a lămurit că Lefebvre, care nu joacă în filme, ca ea, o face fericită.

“Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”, a mărturisit Monica Bellucci. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent e proprietarul unei galerii de artă. "Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.

Diva nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată motivul divorţului. “Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel, relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, după 14 ani de căsnicie, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari şi a jucat în 60 de filme. 

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani. Nicolas Lefebvre este licenţiat în Istoria Artei şi a devenit cunoscut ca scenograf. El este tatăl unei fetiţe, Anahi, în vârstă de 6 ami, dintr-o relaţie precedentă. Cei 18 ani diferenţă dintre el şi Monica nu îl sperie. Nici pe ea nu o deranjează că iubitul e mult mai tânăr. ”Ritmul lui de viaţă e compatibil cu al meu. Nu aş putea să am o existenţă ordonată”, a spus vedeta italiană.  

Și alte dive și-au ales parteneri care au mult mai puţini ani decât ele

Céline Dion este împreună cu dansatorul Pepe Munoz din 2017
Céline Dion este împreună cu dansatorul Pepe Munoz din 2017
  • Cântăreața Céline Dion (50 de ani) a reuşit în sfârşit să treacă peste durerea pierderii soţului său, René Angélil, în 2016. Ea şi-a regăsit fericirea în braţele dansatorului Pepe Munoz, cu 17 ani mai tânăr decât ea, din 2017. Din căsnicia cu Angélil, vedeta are trei copii, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani.
  • Fotomodelul Naomi Campbell, de 48 de ani, l-a cucerit pe Liam Payne (25 de ani), fostul membru al trupei britanice One Direction. Asta deşi diva supranumită ”Pantera neagră” este cu 23 de ani mai vârstnică decât el. Payne, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, spune că are parte de sex năucitor cu diva, în secret, de câteva luni.

Britney Spears şi Sam Asghari se înţeleg de minune de doi ani
Britney Spears şi Sam Asghari se înţeleg de minune de doi ani
  • Cântăreaţa Britney Spears (37 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele fotomodelului Sam Asghari (23 de ani) din 2017. Diva a fost măritată cu dansatorul Kevin Federline între 2004-2007, mariaj din care au rezultat copiii Sean Preston (13 ani) şi Jayden James (12 ani). Ea s-a mai iubit cu Charlie Ebersol, David Lucado, Jason Trawick, Adnan Ghalib, dar nu a cerut-o de soție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net