Monica Bellucci, la 54 de ani. Actrița, campioană la scene sexy în filme


    Monica Bellucci e cea mai sexy actriță din cinematografia europeanăfoto: Profimedia
Monica Bellucci e cea mai sexy actriță din cinematografia europeanăfoto: Profimedia

Monica Bellucci împlinește 54 de ani duminică, 30 septembrie. Actrița cu cea mai senzuală siluetă din cinematografia europeană, campioană la scene sexy în filme, și-a păstrat intact farmecul, în ciuda încercărilor la care a supus-o viața în ultimii ani.

Actrița care a încins imaginația bărbaților în filmul ”Malena” sărbătorește împlinirea a 54 de ani cu câteva riduri în colțul ochilor, dar cu aceeași siluetă senzuală de la 30 de ani. Între timp, Monica Bellucci a trecut prin divorțul dureros de Vincent Cassel, tatăl celor două fiice ale ei, iar de câteva luni este urmărită de fiscul francez, care o acuză de evaziune.

Toate acestea nu o împiedică însă să strălucească pe covorul roșu al evenimentelor la care este invitată și să facă valuri cu declarațiile ei sincere despre teme controversate. Bellucci a vorbit deschis despre motivele divorțului de Cassel, susținând că, în ciuda durerii, nu e corect să dea vina doar pe celălalt pentru distrugerea relației.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru proprii demoni. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe”, a admis actrița.

Recent, Monica Bellucci s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, de care a scăpat în stilul propriu, cu o dietă bazată mai degrabă pe bunul simț decât pe sfatul nutriționiștilor. Trei mese pe zi, ușoare, care să nu conțină grăsimi, fără mici gustări de-a lungul zilei. Actrița nu și-a interzis cu totul micile plăceri, înghețată sau alte dulciuri, dar și-a propus să mănânce legume și fructe crude fără limită de cantitate. În felul acesta, actrița a reușit să slăbească 18 kilograme.

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Monica Bellucci

Şi-a început cariera ca fotomodel la 16 ani.S-a născut în Città di Castello, Umbria, Italia, fiica unei pictoriţe şi a unui patron de companie de transport.A studiat un timp la Facultatea de Drept de la Universitatea din Perugia, dar nu a absolvit studiile.În 1988 s-a mutat la Milano, unde  a lucrat ca fotomodel pentru cele mai importante agenţii de modă din lume.A fost inclusă în lista celor mai sexy femei din lume din revista “Maxim”, iar în 2002, site-ul AskMen a desemnat-o cea mai dorită femeie din lume. Din 2006 până în 2010 ea a fost imaginea produselor Dior. În 2012 a fost imaginea casei de modă Dolce & Gabbana.Cariera cinematografică a Monicăi a început în anii 1990, cu rolurile din “La Riffa” (1991) şi “Dracula” (1992).A devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile din: “Malèna” (2000), “Brotherhood of the Wolf”, şi “Irréversible” (2002).A fost căsătorită cu fotograful Claudio Basso, între 3 ianuarie 1990 şi 25 iunie 1990, de care s-a despărţit foarte repede pentru că o bătea. Monica a fost apoi măritată cu actorul francez Vincent Cassel (48 de ani), între 1999 şi 2013.Este mama a două fete, Deva (14 ani) şi Léonie (8 ani), pe care le are din căsătoria cu Vincent Cassel.

Monica Bellucci, acuzată de evaziune fiscală

În urmă cu câteva luni, Monica Bellucci a fost acuzată de evaziune fiscală şi spălare de bani în Elveţia şi Luxemburg. Fosta Doamnă Bond ar fi comis evaziunea fiscală între 2011 şi 2013, când era căsătorită cu Vincent Cassell.

Fiscul bănuia că actriţa, care are o avere estimată la 45 de milioane de dolari, îşi deschisese un cont secret în Elveţia. O investigaţie iniţiată inclusiv de Fiscul elveţian a descoperit că până în 2014 actriţa, care avea mai multe conturi deschise pe diferite nume, desfăşura activităţi financiare în paradisul fiscal din Insulele Virgine Britanice.

Monica Bellucci: "Mai am multă pasiune de oferit"

Monica Bellucci, sărut fierbinte pe scena Festivalului de Film de la Cannes

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței