Motivul bizar pentru care Dolly Parton nu renunţă la machiaj nici când doarme

Ultima actualizare:

    Dolly Parton nu renunţă nici măcar când doarme la machiajFoto: GettyImages
Dolly Parton nu renunţă nici măcar când doarme la machiajFoto: GettyImages

Pentru multe femei demachierea şi aplicarea unei creme hidratante fac parte din ritualul zilnic efecutat pentru menţinerea unei pieli sănătoase. Pentru celebra cântăreaţă de muzică country Dolly Parton situaţia este complet diferită, căci aceasta refuză să fie văzută fără genele false sau fără rujul care îi accentuează buzele voluptoase. Artista a dezvăluit că nu poate renunţa la machiaj nici măcar în somn!

Pentru cântăreaţa de muzică country Dolly Parton aspectul fizic este foarte important. Ajunsă la 73 de ani, ea refuză să se afişeze în public fără să fie coafată sau fără să aibă genele false. Rujul roz sau roşu este la rândul său nelipsit. Vedeta a mărturisit că întotdeauna se pregăteşte de culcare aranjându-se, nu utiliând apa micelară pentru a înlătura machiajul. Motivul pentru care Dolly nu renunţă la machiaj nici în pat este unul situat la limita gândurilor paranoice, însă artista susţine că în orice moment poate avea loc un eveniment neprevăzut care să necesite o intervenţie de urgenţă. În aceasta situaţie ea nu doreşte să fie văzută de o echipă de salvatori chipeşi arătând precum o stafie, relatează dailymail.co.uk.

Mai mult decât atât Dolly Parton detestă montagne rousse-urile întrucât se teme că viteza cu care acestea se deplasează ar putea să o lase în orice moment fără peruca supradimensionată. "În carusel îmi pot pierde pantofii sau peruca. Nu am de când să îmi stric coafura, dacă îmi doresc să mi se întâmple asta prefer să fie din cauza unui bărcat, nu a unui carusel", a declarat Dolly.

Dolly Parton în tinereţe
Dolly Parton în tinereţe

Anul trecut artista a recunoscut că, în tinereţe, niciodată nu s-a considert o femeie frumoasă şi că, de aceea, a apelat fără să stea mult pe gânduri, la medicul estetician care i-a oferit încredere în sine. "Am făcut tot ce a trebui pentru a mă simţi încrezătoare", au fost cuvintele vedetei.

Dolly Parton a dezvăluit un alt obicei bizar pe care îl are, unul din sfera gastronomică. Atunci când pleacă în deplasare într-un loc necunoscut are mereu la îndemână o conservă de carne, cârnaţi vienezi şi sos tabasco. "Dacă nu pot să mănânc ce mi se oferă în locul respectiv, ştiu că aşa am o variantă", a mărturisit Dolly Parton.

Dolly Parton este considerată regina muzicii country

Dolly Parton s-a născut în Sevierville, Tennessee, la 19 ianuarie 1946, într-o familie cu 12 copii. La 20 de ani, în 1966, se căsătoreşte cu actualul ei soţ Carl Dean. În 1971 se lansează în showbiz cu albumul „Joshua". În 1976, începe seria de spectacole Dolly, unde cântă alături de Kenny Rogers. În anii '80 joacă în mai multe comedii şi se bucură de un mare succes. E nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul „9 to 5". În 1992, Whitney Houston înregistrează un succes mondial cu piesa compusă de ea, „I Will Always Love You".

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net