Motivul pentru care Anna Wintour poartă mereu ochelari negri de soare


    Wintour a fost văzută cu ochelarii de soare la foarte multe evenimente desfăşurate în locuri închise @profimediaclickpentrufemei.ro
Wintour a fost văzută cu ochelarii de soare la foarte multe evenimente desfăşurate în locuri închise @profimediaclickpentrufemei.ro

Dacă există o regină a modei în America, atunci coroana îi aparţine, cu siguranţă, Annei Wintour. Redactorul şef al revistei Vogue SUA poate fi recunoscută oricând şi de oricine datorită celor două mărci personale: tunsoarea bob şi ochelarii negri de soare.

Indiferent de ţinutele pe care le poartă, un singur lucru rămâne constant la Anna Wintour, în materie de modă: ochelarii fumurii pe care îi „asortează“ la orice. Cu foarte puţine excepţii, redactorul şef al Vogue şi directorul artistic al Condé Nast îi poartă peste tot, atât afară, cât şi la interior.

Wintour a fost văzută la foarte multe spectacole de modă şi evenimente desfăşurate în locuri închise purtând ochelarii de soare şi se dovedeşte că motivul nu este deloc ciudat sau ascuns, ci, dimpotrivă, este unul practic.

Citește aici despre ce e vorba și poate o să începi și tu să porți ochelari negri de soare ca ai Annei Wintour.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png