Motivul pentru care George Clooney a declarat că nu mai vrea să joace în filme

simeon stalpnicul png
George Clooney şi-a vândut compania producătoare de tequilla pentru 1 miliard de dolarifoto: Hepta

George Clooney (56 de ani) se gândeşte să renunţe să renunţe la actorie. Celebrul actor a acordat recent un interviu în care a declarat că nu mai are nevoie de bani după ce şi-a vândut compania producătoare de tequilla pentru o sumă fabuloasă. Este vorba despre un miliard de dolari.

“Am jucat mult timp şi am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care rămâne cu fata”, a glumit el. „Ei bine, da, nu ar trebui să mai fiu tipul ăla. Dacă cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş arunca. Dar nu sunt multe aşa. Actoria a fost modul de a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”, a declarat actorul pentru Sunday Times.

Premiat cu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar”

George Clooney a devenit cunoscut graţie rolului din serialul „E/R”. S-a remarcat apoi în lungmetraje precum „Batman & Robin” (1997), „The Thin Red Line” (1998), „O Brother, Where Art Thou?” (2000), filmele din seria „Ocean”, „Good Night, and Good Luck” (2005), „Michael Clayton” (2007) şi „Gravity” (2013), scrie news.ro. Premiat cu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar” din „Syriana„ (2005), George Clooney a primit un al doilea trofeu al Academiei de Film Americane pentru „cel mai bun film” - „Argo” (2012, r. Ben Affleck) - în calitate de producător. El a mai primit şase nominalizări la prestigioasele premii. Anul acesta, a primit un trofeu onorific la gala premiilor César.

Este tată de gemeni

simeon stalpnicul png
George Clooney şi soţia sa, Amal foto: Getty Images

Unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume s-a căsătorit în 2014 cu avocata Amal Alamuddin. Nunta a avut loc la Veneţia şi a fost considerată “evenimentul anului”.Avocata britanică de origine libaneză şi cineastul american s-au logodit în aprilie 2017, iar nunta a avut loc în septembrie. Alamuddin l-a întâlnit pe Clooney prin intermediul activităţii ei profesionale.

La începutul lunii iunie, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi. Amal Alamuddin a adus pe lume un băiețel și o fetiță, perfect sănătoși.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
Explozie Girona FOTO EL MUNDO webp
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg