Motivul pentru care George Clooney a declarat că nu mai vrea să joace în filme

Ultima actualizare:

    George Clooney şi-a vândut compania producătoare de tequilla pentru 1 miliard de dolarifoto: Hepta
George Clooney şi-a vândut compania producătoare de tequilla pentru 1 miliard de dolarifoto: Hepta

George Clooney (56 de ani) se gândeşte să renunţe să renunţe la actorie. Celebrul actor a acordat recent un interviu în care a declarat că nu mai are nevoie de bani după ce şi-a vândut compania producătoare de tequilla pentru o sumă fabuloasă. Este vorba despre un miliard de dolari.

“Am jucat mult timp şi am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care rămâne cu fata”, a glumit el. „Ei bine, da, nu ar trebui să mai fiu tipul ăla. Dacă cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş arunca. Dar nu sunt multe aşa. Actoria a fost modul de a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”, a declarat actorul pentru Sunday Times.

Premiat cu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar”

George Clooney a devenit cunoscut graţie rolului din serialul „E/R”. S-a remarcat apoi în lungmetraje precum „Batman & Robin” (1997), „The Thin Red Line” (1998), „O Brother, Where Art Thou?” (2000), filmele din seria „Ocean”, „Good Night, and Good Luck” (2005), „Michael Clayton” (2007) şi „Gravity” (2013), scrie news.ro. Premiat cu Oscar pentru „cel mai bun rol secundar” din „Syriana„ (2005), George Clooney a primit un al doilea trofeu al Academiei de Film Americane pentru „cel mai bun film” - „Argo” (2012, r. Ben Affleck) - în calitate de producător. El a mai primit şase nominalizări la prestigioasele premii. Anul acesta, a primit un trofeu onorific la gala premiilor César.

Este tată de gemeni


    George Clooney şi soţia sa, Amal foto: Getty Images
George Clooney şi soţia sa, Amal foto: Getty Images

Unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume s-a căsătorit în 2014 cu avocata Amal Alamuddin. Nunta a avut loc la Veneţia şi a fost considerată “evenimentul anului”.Avocata britanică de origine libaneză şi cineastul american s-au logodit în aprilie 2017, iar nunta a avut loc în septembrie. Alamuddin l-a întâlnit pe Clooney prin intermediul activităţii ei profesionale.

La începutul lunii iunie, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi. Amal Alamuddin a adus pe lume un băiețel și o fetiță, perfect sănătoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net