Motivul pentru care Ghenea a ajuns la spital! A fost înşelată de iubit?


    Mădălina Ghenea şi Philip Pleinfoto: arhiva personală
Mădălina Ghenea şi Philip Pleinfoto: arhiva personală

Mădălina Ghenea (27 de ani) părea mai îndrăgostită ca niciodată de designerul german Philipp Plein (38 de ani), pentru care a ales să-şi facă două tatuaje. Frumoasa olteancă îşi etala zilnic povestea de iubire dintre ea şi Philipp, lăsând să se înţeleagă că relaţia lor este una foarte sudată. Dar se pare că lucrurile nu stau tocmai roz între aceştia.

Update: Mădălina Ghenea a dezmințit zvonul despărțirii. Philipp Plein a publicat un mesaj în care explică faptul că aparenta discuție cu Oxana ar fi fost inventată pentru a le distruge relația.

În cursul zilei de joi, Mădălina Ghenea a fost internată într-un spital din New York. Vedeta a publicat pe o reţea de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, cu o perfuzie la mână. Deşi fanii au întrebat-o ce a păţit, bruneta nu a dezvăluit, iniţial, şi motivele pentru care a ajuns la spital.

La câteva ore distanţă, Mădălina a publicat o serie de conversaţii dintre iubitul ei, Philip, şi fosta lui parteneră, Oxana. Se pare că motivul pentru care bruneta a ajuns de urgenţă la spital este faptul că Philip a încercat cu disperare să o caute pe fosta iubită, însă aceasta l-a refuzat.

Oxana l-a blocat pe acesta pe toate conturile de socializare, însă Philipp o imploră să vorbească cu el.

Din mesajele trimise fostei iubite, reiese că designerul german nu a putut să o uite pe femeia de care s-a despărţit înainte să o cunoască pe româncă: ''O să te sun mai târziu. Unde eşti? Eşti bine? De ce nu vrei să vorbeşti cu mine? Oxana, deblochează-mă, am nevoie să vorbesc cu tine'', i-a scris acesta fostei iubite, pe o reţea de socializare.

Şi ca să fie totul complet, se pare că Oxana i-a trimis toate mesajele Mădălinei pentru a o pune în temă. Acest lucru ar fi deranjat-o atât de tare pe Mădălina Ghenea, încât a fost nevoie să fie internată în spital.

Philipp Plein şi Oxana Zagumennova s-au despărţit în luna februarie a acestui an
Philipp Plein şi Oxana Zagumennova s-au despărţit în luna februarie a acestui an
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg