Movie 43: cum au fost convinşi Halle Berry, Richard Gere sau Uma Thurman să joace în „cel mai prost film făcut vreodată“

Ultima actualizare:

Potrivit site-ului telegraph.co.uk, vedetele care apar în film sunt: sunt Halle Berry, Richard Gere, Uma Thurman, Gerard Butler, Naomi Watts, Emma Stone, Kate Winslet, Hugh Jackman şi Dennis Quaid.

Niciunul dintre ei nu a apărut în presă pentru a oferi un interviu menit să promoveze noul film. Verdictul cronicilor a fost negativ, iar expresiile care au comunicat asta au fost cât se poate de colorate - „Citizen Kane al îngrozitorului", „minus cinci stele" sau, mai simplu, „cel mai prost film făcut vreodată".

Ceea ce este remarcabil este că Movie 43 a atras o distribuţie de excepţie cu un buget de numai 6 milioane de dolari, multe dintre vedete fiind de acord să fie plătite cu 800 de dolari pentru două zile de muncă.

Filmul este de fapt un colaj de 12 scheciuri, fiecare cu un regizor diferit, legate de povestea a trei adolescenţi care caută online un film interzis numit Movie 43. Dacă asta e confuz, la fel este şi dorinţa unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood de a lua parte la o serie de scheciuri descrise ca fiind „scârboase".

„Cineva i-a luat ostatici pe copiii lui Kate Winslet?", a scris criticul David Edelstein, de la revista New York. „Emma Stone a fost ameninţată că vor fi publicate fotografii compromiţătoare cu ea? Richard Gere sau Hugh Jackman aveau datorii?". Filmul este de fapt o dovadă de încăpăţânare a producătorului său, Charlie Wessler, un veteran de la Hollywood care a schiţat prima dată ideea acum zece ani.

I-a convins pe Winslet şi pe Jackman să se alăture proiectului, după care a profitat de influenţa lor pentru a atrage şi alte vedete.

Săptămâna trecută, el a scris pe Twitter: „Movie 43 nu este un capăt de lume. Este doar un film cu un buget de şase milioane de dolari în care am încercat să facem ceva diferit. Acum încetaţi".

„Pentru critici: vă plângeţi mereu că Hollywood-ul nu vă dă lucruri noi şi când le primiţi o luaţi razna. Reveniţi-vă", a scris el într-o altă postare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net