Nepoatele lui Elvis Presley, abuzate de tată? Bărbatul avea poze indecente cu ele

Ultima actualizare:

    Vedeta, împreună cu  fetiţele ei, Finley şi HarperFotografii: Guliver / GettyImages
Vedeta, împreună cu fetiţele ei, Finley şi HarperFotografii: Guliver / GettyImages

Singura fiică a celebrului cântăreţ Elvis Presley, Lisa Marie, trece prin momente de coşmar! Fetiţele ei, Finley şi Harper, au fost luate de Protecţia Copilului după ce ar fi fost abuzate de tatăl lor.

Cântăreaţa şi actriţa Lisa Marie Presley (48 de ani) este în stare de şoc! Gemenele ei, Finley şi Harper, în vârstă de 8 ani, au fost încredinţate de justiţie serviciilor sociale după ce vedeta a descoperit poze şi înregistrări video în ipostaze indecente ale acestora în calculatorul tatălui lor, muzicianul Michael Lockwood (55 de ani). 

Lockwood a fost al patrulea soţ al Lisei, cu care ea s-a căsătorit în urmă cu 11 ani fără să-şi imagineze că relaţia lor avea să se încheie atât de urât. El este acuzat de pedofilie după ce fosta soţie a găsit imaginile despre care a spus: “Am fost şocată şi oripilată, mi s-a întors stomacul pe dos când le-am văzut”. 

Michael Lockwood cere 40.000 $ pe lună


    Lisa Marie a dat divorţ  de Michael Lockwood  după 11 ani de căsnicie
Lisa Marie a dat divorţ de Michael Lockwood după 11 ani de căsnicie

Pozele şi filmele scandaloase au fost predate de Lisa poliţiştilor, care au ridicat computerul lui Lockwood pentru a cerceta dacă mai există şi alte imagini indecente ale fetiţelor. Justiţia va decide în martie care va fi soarta micuţelor, dacă ele se pot întoarce sau nu la mama lor. Lisa s-a despărţit de Lockwood în iunie 2016. Divorţul lor este complicat, fiindcă muzicianul îi cere fostei soţii o pensie alimentară de 40.000 de dolari (circa 169.828 de lei) pe lună. 


    Elvis Presley
Elvis Presley

Aceasta refuză să-i dea pe motiv că a ruinat-o. Lisa susţine că Lockwood i-ar fi făcut praf aproape toată averea de 300 de milioane de dolari în timpul căsniciei lor. În plus, ea spune că trebuie să plătească două bone ca să monitorizeze întâlnirile fetelor cu tatăl acuzat de pedofilie, ca să nu le facă vreun rău. Motivele divorţului au fost tocmai faptul că fostul soţ se purta urât cu gemenele şi că i-ar fi “tocat” banii. Lisa a mai fost măritată cu Danny Keough, Michael Jackson şi Nicolas Cage. Ea a moştenit cea mai mare parte a averii de la tatăl său, cântăreţul Elvis Presley, decedat în 1977 la 42 de ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net