Nicki Minaj nu a mai vrut sa vină la Saga, invocând motive de siguranță. A făcut anunțul cu doar 3 ore înainte de concert. Ce spun organizatorii

Nicki Minaj, vedeta principală a festivalului SAGA din acest an, a anunțat cu doar trei ore înainte de spectacol că nu va mai concerta.

Nicki Minaj nu a mai cântat în România / foto: arhiva personala
Nicki Minaj nu a mai cântat în România / foto: arhiva personala

Artista a invocat motive de siguranță, menționând protestele din România”. Totuși, singurele proteste programate sunt cele ale contabililor, care au loc azi în Piața Victoriei, nu în Băneasa, unde se desfășoară festivalul. În urma acestei anunțări, DJ-ul Armin Van Buuren și-a prelungit concertul. 

Nicki Minaj nu a mai cântat la SAGA

„Din motive de siguranță pentru mine și echipa mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu particip la festivalul din România din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc cu altă ocazie.

Fiind mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru a mă întoarce în siguranță acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să se întoarcă la familiile lor. Ignorarea acestui sfat nu este ceva ce aș face. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere. Sunt nerăbdătoare să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un spectacol special la Wireless,” a scris Nicki Minaj pe X.

Reacția organizatorilor SAGA

Organizatorii SAGA au declarat ulterior: „Cu regret anunțăm că Nicki Minaj și-a anulat reprezentația din cauza protestului. Această veste ne-a afectat profund și știm că este o mare dezamăgire pentru voi, la fel cum este și pentru noi.

Toate biletele de o zi pentru duminică care nu au fost scanate vor fi rambursate. Mulțumim pentru înțelegere și susținere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea voastră și vom oferi actualizări suplimentare cât mai curând posibil”.

Cine este Nicki Minaj

Nicki Minaj, născută Onika Tanya Maraj pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago, este una dintre cele mai influente și versatile artiste ale generației sale. Crescută în Queens, New York, Minaj a început să atragă atenția în 2007 cu mixtape-ul său "Playtime Is Over".

Cu un stil unic, caracterizat de versuri incisive, alter-ego-uri multiple și o prezență scenică electrizantă, ea a redefinit standardele pentru femeile în hip-hop.

Primul ei album, "Pink Friday" (2010), a propulsat-o în lumina reflectoarelor, cu hituri precum "Super Bass" și "Moment 4 Life". Nicki Minaj este cunoscută pentru colaborările sale cu artiști de top, precum Drake, Lil Wayne și Ariana Grande, consolidându-și statutul de regină a rap-ului modern.

De-a lungul carierei, Minaj a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv la Grammy. Cu un impact profund asupra culturii pop și o bază de fani devotată, Nicki Minaj rămâne o forță dominantă în industria muzicală globală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net