Primele declarații ale lui Nicki Minaj, după ce a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri

Sâmbătă, Regina muzicii rap, așa cum este supranumită faimasa cântăreață Nicki Minaj, a fost reținută pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri ușoare, cu câteva ore înainte de un concert pe care urma să-l susțină în Manchester, Marea Britanie.

Nicki Minaj, prima declarație după ce a fost arestată pentru posesie de droguri / foto: Instagram
Nicki Minaj, prima declarație după ce a fost arestată pentru posesie de droguri / foto: Instagram

Sâmbătă, 25 mai, cântăreaţa americană Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare, cu numai câteva ore înainte ca artista să susţină un concert în Manchester.

Din nefericire pentru cei 20.000 de mii de fani care o aşteptau, spectacolul a fost amânat. Nicki Minaj a scris pe reţelele de socializare că i-au fost luate bagajele fără consimţământ şi chiar l-a filmat pe unul dintre funcţionarii de la aeroport.

„Au încercat să mă împiedice să vin la fiecare spectacol. Mi-au luat bagajele înainte să le văd. Le-au pus în avion. Acum spun că așteaptă la vamă. Așa arată când oamenii sunt plătiți cu bani mulți pentru a încerca să saboteze un turneu după ce toate celelalte au eșuat. Tot ceea ce au făcut este ilegal”, a scris Nicki Minaj pe pagina sa personală de Instagram.

Fanii sunt revoltați

Ea a mai susținut că cineva care lucra pentru securitatea aeroportului i-a cerut să dea o „declarație fără un avocat prezent” după ce au găsit niște țigări în „gențile pe care nu erau autorizați să le ia”. Faptul că întâmplarea s-a petrecut în Olanda, țară unde consumul de marijuana este permis, a intrigat-o pe artistă, care a acuzat că este victima unui sabotaj.

De asemenea, Nicki Minaj a anunțat că spectacolul din Manchester se va ține la o dată ulterioră, fără a da prea multe informații. Mii de fani s-au arătat revoltați că spectacolul care urma să fie susținut de artistă a fost amânat în ultimul moment. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de sâmbătă, 25 mai 2024, vedeta fiind eliberată din arest cu puțin timp înainte de ora 21:00. La finalul cercetărilor, anchetatorii au decis să o amendeze cu 350 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
edi iordanescu sportpictures1 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net