Nicole Kidman spune adev─ârul despre mariajul cu Tom Cruise!

12 decembrie 2015
image
Nicole Kidman se simte împlinită alături de Keith Urban

Nicole Kidman (48 de ani) este c─âs─âtorit─â cu rockerul Keith Urban (48 de ani). Actri╚Ťa vorbit despre mariajul cu Tom Cruise, al─âturi de care a avut o rela╚Ťie de 10 ani. Ea sus╚Ťine c─â era doar o copil─â atunci c├ónd s-a m─âritat cu el, dar c─â nu regret─â nimic. Cu toate acestea, din respect pentru actualul ei so╚Ť, Nicole prefer─â s─â nu vorbeasc─â despre Tom Cruise.

Nicole Kidman avea doar 23 de ani c├ónd s-a c─âs─âtorit cu Tom Cruise, scrie publica╚Ťia britanic─â The Daily Mail. Au fost c├ónva cel mai sexy cuplu de la Hollywood ╚Öi p─ârea c─â vor r─âm├óne ├«mpreun─â p├ón─â la b─âtr├óne╚Ťe, ├«ns─â nu a fost a╚Öa.

ÔÇ×Eram doar un copil atunci c├ónd m-am m─âritat cu Tom, dar nu regret nimic. Din respect pentru Keith, aleg s─â nu vorbesc despre asta, ├«n generalÔÇŁ, a declarat actri╚Ťa, pentur The Evening Standard.

Nicole a ├«nv─â╚Ťat multe din mariajul cu Tom. Cei doi s-au cunoscut ├«n anul 1989, pe c├ónd filmau produc╚Ťia ÔÇ×Days of ThunderÔÇŁ. S-au ├«ndr─âgostit iremedibial ╚Öi ╚Öi-au ├«ntemeiat o familie. Au doi copii adopta╚Ťi, Isabella (22 de ani) ╚Öi Connor (20 de ani).  ├Än 2001, Tom Cruise ╚Öi Nicole Kidman au pus cap─ât mariajului, spre uimirea tuturor. Actri╚Ťa a m─ârturisit c─â se sim╚Ťea singur─â dup─â desp─âr╚Ťire, dar c─â a s-a g├óndit la binele celor doi copii ai ei. Kidman ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa. S-a c─âs─âtorit cu muzicianul Keith Urban, al─âturi de care are dou─â fete, Sunday Rose (7 ani) ╚Öi Faith Margaret (4 ani). 

image
Nicole Kidman se simte împlinită alături de Keith UrbanFoto: Getty
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg