Noi acuzații pentru R Kelly! «A făcut sex cu mama lui Aaliyah» Dezvăluirile unei foste iubite de-a artistului

image
Lisa Van Allen, noi acuzații tulburătoare la adresa lui R Kelly

Noi acuzații scandaloase îl vizează pe cântărețul R Kelly! O fostă iubită de-a artistului a dezvăluit informații din intimitatea celor doi, pe vremea când aceștia formau un cuplu, iar R Kelly este din nou acuzat de lucruri inimaginabile.

 După ce cazurile sale de abuzuri sexuale la adresa unor minore au ajuns și în instanță în cele din urmă, Lisa Van Allen, o fostă parteneră de-a artistului, a decis să rupă tăcerea. 

R Kelly, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale și cu mama lui Aaliyah

Aceasta a susținut că R Kelly s-a căsătorit cu Aaliyah, care la vremea respectivă avea 14 ani, doar ca să-și „salveze pielea”, pentru că o lăsase deja însărcinată pe regretata artistă și își dorea să pună coruperea unei minore sub incidența protectivă a mariajului. De asemenea, Lisa a dezvăluit că Aaliyah nu era singura din familie cu care cântărețul ar fi întreținut relații sexuale, acesta devenind intim și cu mama cântăreței, Diane Haughton. 

Lisa Van Allen a avut o relație cu starul începând cu vârstă de 17 ani, când era minoră. Vorbind pentru „Vlad TV”, o emisiune realizată pe platforma YouTube, Lisa a explicat că R Relly i-a dezvăluit că s-a căsătorit cu Aaliyah în 1994 doar pentru „a-și salva pielea”, după ce a aflat că ea era însărcinată cu copilul lui. Van Allen a povestit că artistul i-a spus că imediat după ce Aaliyah a făcut avort, a anulat mariajul și a făcut-o să jure că nu va vorbi cu nimeni despre relația lor.

image
Lisa Van Allen, noi acuzații tulburătoare la adresa lui R Kelly Foto: Captură Youtube

R Kelly s-ar fi căsătorit cu Aaliyah doar pentru că aflase că era însărcinată 

„Mi-a spus că erau căsătoriți, că ea era însărcinată și că el a falsificat certificatul de mariaj astfel încât să scrie în document că ea ar fi avut 18 ani, ca să fie în legalitate. Și singurul motiv pentru care a făcut asta a fost pentru că dacă el spunea că a crezut că ea avea 18 ani, nu putea nimeni să îl aducă în fața legii dacă s-ar fi aflat că Aaliyah era însărcinată cu el”, a explicat Lisa. „Chiar așa a zis, puteți să ma duceți la detectorul de minciuni. Nu sunt zvonuri, este adevărul. Mi-a mai povestit că după ce Aaliyah se ducea la culcare, el întreținea relații intime cu mama ei pe canapea”, a adăugat aceasta. 

image
Aaliyah a murit într-un accident aviatic

Lisa nu este singura persoană care a susținut, de-a lungul timpului, că Aaliyah era însărcinată când ea și R Kelly s-au căsătorit. Fostul asistent personal al cântărețului, Demetrius Smith, a mărturisit că l-a ajutat pe acesta să falsifice documentele necesare pentru ca nunta să poată avea loc și să fie în legalitate. „Nu sunt mândru de asta”, a spus Smith. „Le-am falsificat pentru că ea era minoră. Părea extrem de speriată atunci, am vrut să vorbesc cu ea, să o ajut, dar...Știu că am dezamăgit-o”, a adăugat acesta, susținând că bănuia, de asememea, că tânăra de doar 14 ani era însărcinată cu cântărețul, potrivit Mirror, deoarece R Kelly i s-ar fi confesat la un moment dat. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
euro dolar png
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg