Noi imagini cu Britney Spears goală, după ce fiul său a rugat-o să se oprească

Ultima actualizare:

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a continuat să publice seria de imagini provocatoare, deși fiul său a rugat-o să nu mai posteze pe rețelele de socializare fotografii în care este dezbrăcată. În ultima poză, artista apare goală, cu spatele, în timp ce se ține cu mâinile de fese.

Britney Spears a stârnit un val de reacții după ce s-a pozat din nou goală!
Britney Spears a stârnit un val de reacții după ce s-a pozat din nou goală!

Fotografia postată de Britney a strâns un val de reacții, iar urmăritorii acesteia nu s-au abținut de la comentarii. În timp ce unii o apreciază și consideră că astfel de fotografii sunt normale, alții o critică și spun că este inacceptabil comportamentul ei, iar astfel de poze ar trebui să se găsească doar pe platformele destinate adulților.

Vezi și: Britney Spears, mesaj dur pentru proprii copii: «Vă place să spuneți că ceva este greșit cu mine»

„Îmi place muzica ta, Britney, dar aceste imagini fără sens sunt prea mult! Poți face mult mai mult decât asta", „Sper că faci terapie și obții ajutorul de care ai nevoie", „Poate luați o pauză de la rețelele sociale, provocați pagube din care nu vă puteți întoarce împreună cu copiii.", au spus urmăritorii pe Instagram.

Britney Spears, rugată de fiul său să se oprească

Britney Spears are doi băieți din mariajul cu Kevin Federline și este devastată după ce relația cu aceștia s-a răcit. Jayden, fiul cel mic al lui Britney, și-a dat recent cu părerea despre fotografiile mamei sale și a spus că dacă rețelele socializare o ajută, atunci el nu o va urî pentru asta, însă speră și o roagă să se oprească.

Și Kevin, fostul soț al lui Britney, a spus că celor doi băieți le este greu în special la școală, pentru că este dificil ca un adolescent să treacă prin așa ceva și să înțeleagă. Reprezintă o provocare pentru acesta să le explice băieților că probabil este felul mamei lor de a se manifesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net