Noua melodie a lui The Weeknd pune pe gânduri fanii. Ce reiese din versuri

Ultima actualizare:

    Selena Gomez împreună cu fostul iubit, The WeekndFoto Instagram
Selena Gomez împreună cu fostul iubit, The WeekndFoto Instagram

Artistul The Weeknd si Selena Gomez au format un cuplu timp de 10 luni, până când, acum aproximativ un an au decis de comun acord să pornească pe căi separate. Relația lor a fost în atenția publicului încă din 2015 de când aceștia au fost pentru prima dată fotografiați împreună, iar acum fanii tind să creadă că Abel Tesfaye, zis și The Weeknd, i-ar fi oferit fostei iubite unul dintre rinichii săi.

Selena Gomez suferă de lupus, o boală cronică autoimună care atacă țesuturile și organele celui în cauză. Pe fondul acestei probleme, anul trecut, artista a avut nevoie de o intervenție chirurgicală în care a primit un nou rinichi de la una dintre prietenele ei apropiate, Francia Raisa.

În una din noile lui melodii, „Call out my name”, Abel cântă într-un vers despre cum ar fi vrut să-și dea unul din rinichi pentru a putea fi împreună mereu astfel cu persoana iubită. Deși numele Selenei nu apare nicăieri în piesă, fanii au făcut imediat legătura între versurile piesei și fosta lui iubită care a avut nevoie de un transplant de rinichi.

simeon stalpnicul png

„Am spus că nu simțeam nimic, dar am mințit/ Ți-aș fi dat o parte din mine pentru ca tu să trăiești”, a fost unul dintre versurile cu trimitere la situația de sănătate a cântăreței.

Fanii de pe Twitter au glumit despre declarația artistului, susținând că ei abia primesc câte un mesaj de la persoana iubită, în timp ce el i-ar fi dat iubitei sale chiar și un rinichi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net