Nu-i bunic! La 72 de ani, De Niro este tatăl perfect

Ultima actualizare:
Alec Baldwin  îi face toate  capriciile fetiţei  sale, Carmen
Alec Baldwin îi face toate capriciile fetiţei sale, Carmen

E topit după micuţă! Actorul Robert De Niro arată mai mult ca un bunic la 72 de ani. Însă, în realitate el este fericitul tătic al unei fetiţe de patru ani, numită Helen Grace De Niro. Pentru ea, face orice!

Robert De Niro este bunicul a patru nepoţi, dar în acelaşi timp este tăticul micuţei Helen Grace, preferata lui. Starul, care are o avere de 200 de milioane $, a fost surprins recent plimbând-o pe fetiţă cu bicicleta prin Central Park. Copila este fructul dragostei lui cu cea de-a doua soţie, Grace Hightower, de 61 de ani, împreună cu care este din anul 1997. Fetiţa a fost născută de o mamă surogat. Ei mai au un fiu, Elliot, în vârstă de 18 ani. Foarte atent la siguranţa micuţei Helen Grace, actorul i-a pus şapcă de protecţie, aşa cum nu a uitat să-şi pună şi el. Unul dintre cei mai mari si mai influenţi actori din toate timpurile având la activ peste 90 de filme şi două premii Oscar, De Niro rămâne cel mai cunoscut pentru rolul din “Naşul Partea II”. El a mai fost căsătorit cu Diahnne Abbott (71 de ani) între 1976 şi 1988. Din această căsnicie, starul are un fiu, Raphael (39 de ani) şi o fiică adoptivă, Drena (48 de ani). Actorul îi mai are pe gemenii Aaron Kendrick şi Julian Henry De Niro, de 21 de ani, concepuţi prin fertilizare in vitro şi născuţi de o mamă surogat, rezultaţi din relaţia cu fostul fotomodel Toukie Smith (61 de ani). Actorul are un nepot de la fiica adoptivă, Drena, şi trei nepoţi de la fiul cel mare, Raphael.

Alec Baldwin şi-a luat în serios «meseria» de tătic

Steven Tyler  iese la plimbare  cu fiica lui, Liv
Steven Tyler iese la plimbare cu fiica lui, Liv

Actorul Alec Baldwin  (56 de ani) e topit după fiica sa Carmen, de 3 anişori, pe care o are cu instructoarea de fitness Hilaria Baldwin (32 de ani). Încă de când era nou-născută, îi schimba scutecele şi îi dădea să mănânce cu biberonul. Când nu este plecat din vila lor din New York, în fiecare zi o scoate la plimbare prin Washington Square Park. Cu mâna dreaptă îşi ţine odorul, iar în mâna stângă îi cară jucăriile. Deşi Baldwin este un tată foarte grijuliu, Ireland, fata de 19 ani pe care o are cu actriţa Kim Basinger (61 de ani), nu a fost la fel de răsfăţată ca surioara ei.

Steven Tyler recuperează timpul pierdut


    Steven Tyler  iese la plimbare  cu fiica lui, LivFoto: Hepta/GuliverGetty Images
Steven Tyler iese la plimbare cu fiica lui, LivFoto: Hepta/GuliverGetty Images

Steven Tyler (68 de ani), solistul trupei Aerosmith, e foarte apropiat de fiica sa, Liv Tyler (38 de ani). E nedespărţit de ea şi copiii săi, Sailor, de 1 an şi 4 luni, şi Milo, de 12 ani, pe care actriţa îi are din relaţia cu Royston Langdon. Abia aşteaptă ca Liv să-i mai facă un nepoţel. Starul, care are o avere de  130 de milioane $, recuperează, astfel, timpul pe când nu avea habar de fiica lui. Liv a venit pe lume din relaţia lui Steven cu fostul manechin Bebe Buell (62 de ani). La început, Buell i-a ascuns că e tatăl fetei, deoarece la acea vreme acesta era dependent de droguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net