Nu-ţi vine să crezi ce mari actori au salvat viaţa acestei femei

Ultima actualizare:
Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet au sărit în ajutorul bietei femei
Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet au sărit în ajutorul bietei femei

Gemma Nuttall primise un verdict îngrozitor de la medici. I-au spus că va muri, fiindcă a amânat tratamentul împotriva cancerului până ce a născut-o pe fiica ei, Penelope.

Leonardo DiCaprio (43 de ani) şi Kate Winslet (42 de ani), protagoniştii celebrului film „Titanic”, i-au salvat viaţa acestei tinere mame din Marea Britanie care a fost diagnosticată cu cancer. Recent, tânăra a aflat că a scăpat definitiv de cancer, după ce Jack şi Rose au ieşit la trei întâlniri la cină cu fanii dispuşi să dea câte 100.000 de lire sterline pentru a strânge 300.000 de lire sterline pentru un tratament revoluţionar în Germania.

Gemma Nuttall, în vârstă de 29 de ani, aflase că suferea de o formă agresivă d ecancer ovarian la prima ecografie pe care a făcut-o în timp ce era însărcinată. Nu a vrut însă să se trateze împotriva cumplitei boli până ce a născut-o pe micuţa Penelope. Fetiţa s-a născut sănătoasă, însă doctorii i-au spus că era prea târziu pentru a mai putea face ceva pentru ea. I-au spus că nu mai avea de trăit mai mult de şase luni. După ce au aflat că o clinică din Germania poate face minuni, Gemma şi mama ei au lansat o campanie de colectare de bani pentru a putea pleca acolo ca să încerce să-şi salveze viaţa. Actriţa Kate Winslet a aflat de povestea ei dureroasă şi, împreună cu fostul său partener din filmul “Titanic”, Leonardo DiCaprio, i-au sărit în ajutor. Cu ajutorul celor doi mari actori, Gemma Nuttall a adunat suma necesară şi a plecat la tratament în Germania. În urmă cu cinci luni a terminat tratamentul şi acum deja a scăpat de cancer.


    Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet au sărit în ajutorul bietei femeiFoto: Guliver splashnews
Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet au sărit în ajutorul bietei femeiFoto: Guliver splashnews
image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png