O fostă iubită a lui Justin Bieber, cu părțile intime la vedere la plajă

14 iunie 2017
article img
Sahara Ray, una dintre fostele iubite ale lui Justin BieberFoto: Instagram

Sahara Ray, una dintre fostele iubite ale cântărețului Justin Bieber, a fost surprinsă la plajă într-un costum de baie extrem de îndrăzneț care a stârnit imaginația tuturor celor care au văzut-o.

Frumoasa blondină a devenit celebră după ce lumea mondenă americană a făcut publică aventura dintre ea și celebrul solist canadian și dacă ne uităm la fotografiile sale de pe rețelele de socializare, ne dăm seama cum a reușit să-i sucească mințile lui Justin Bieber.

Imaginile în care apare în ipostaze provocatoare i-au atras în jur de un milion de urmăritori pe contul său de Instagram și a devenit deja un ideal de frumusețe pe Internet, precizează Daily Star.

article img
Costumul ei de baie a stârnit imaginația tuturor celor care au privit-o la plajăFoto: Splash News

Recent, Sahara Ray a fost surprinsă la plajă într-un costum de baie format din două piese deosebit de îndrăăzneț care a dezvăluit destul de mult din părțile sale intime. Acei bikini erau atât de minusculi, încât fotografii au putut să observe suficiente detalii intime ale blondinei. Ea se află în momentul de față în Mexic, unde s-a oferit model pentru o ședință foto.