O violoncelist─â este noua Miss America! - FOTO

5 iunie 2012
image
Olivia Culpo are 20 de ani (foto Reuters)

O student─â la muzic─â din ora┼čul Cranston, statul Rhode Island, a c├ó┼čtigat Miss America 2012, calific├óndu-se astfel pentru a reprezenta Statele Unite ale Americii la Miss Universe.

Olivia Culpo are 20 de ani ┼či este student─â ├«n anul doi la la Universitatea din Boston . T├ón─âra este o violoncelist─â foarte talentat─â care se trage dintr-o familie de muzicieni.

image
Miss America 2

Finala concursului de frumuse┼úe s-a desf─â┼čurat la Las Vegas. ├Än afar─â de competi┼úiile tradi┼úionale ├«n costume de baie ┼či rochii de seara, concurentele la titlul de Miss SUA din acest an au trebuit s─â r─âspund─â la ├«ntreb─âri trimise pe Twitter.

image
Miss America 3

Olivia Culpo a fost ├«ntrebat─â cum ar reac┼úiona ├«n cazul ├«n care titlul de Miss America ar fi fost c├ó┼čtigat de un b─ârbat transexual. Ea a r─âspuns c─â victoria nu i s-ar p─ârea chiar corect─â, dar a recunosc├ónd dreptul celor care aspir─â la o via┼ú─â mai bun─â ┼či la schimb─âri. Aceasta este o ┼úar─â liber─â', a spus ea ├«n final. O scurt─â pauz─â s-a instalat ├«n sal─â, ├«nainte ca unii spectatori s─â strige furios, dar ulterior publicul a ├«nceput s─â aplaude. ├Äntrebarea i-a fost adresat─â, se pare, de c─âtre miliardarul Donald Trump, care s-a ciocnit cu un astfel de caz la concursul de frumuse┼úe din Canada, ├«n calitate de membru al juriului.

image
Miss America 4

În mai 2012, Jenna Talackova, care fusese înainte bărbat, a obţinut dreptul să participe la Miss Canada. Talackova s-a numărat printre cele mai 12 frumoase concurente, dar nu a ajuns printre cele cinci finaliste.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png