Drew Barrymore îşi doreşte încă un copil pentru a-şi salva fetiţa

Ultima actualizare:

    Drew Barrymore (foto: reuters)
Drew Barrymore (foto: reuters)

Drew Barrymore a mărturisit de curând că-şi doreşte încă un copil pentru a-şi salva fetiţa de singuratate. Actrita a marturisit ca ea a trait o adevarata drama din cauza faptului ca nu a mai avut frati. Astfel, vedeta susţine că plănuieşte să aibă încă un copil cât mai repede.

Frumoasa actriţă din "Îngerii lui Charlie" susţine că-şi doreşte să-şi creasca fetita într-o familie unită, aşa cum ea nu a avut parte.

În adolescenţă, Barrymore a avut probleme cu alcoolul şi cu drogurile.

"Nu am avut frati, si asta a insemnat singuratate. Unii oameni iubesc singuratatea şi o transformă în independenţă, dar eu îmi doresc ca fiica mea să fie înconjurată de copii. Îmi doresc cel puţin doi copii, care să meargă în viaţă unul alături de celălalt, precum Rustz şi Audrez Griswold din comedia "National Lampoon's Vacantion/ O vacanţă de tot râsul", a declarat actriţa pentru publicaţia InStyle Magazine.

Cu toate astea, Drew recunoaşte că a fi mamă nu este deloc uşor: "Este foarte multă muncă şi mulţi nervi... Îl iubesc pe cel care a spus că <<a fi părinte este ca şi cum ţi-ai purta inima în afara corpului>>. Este cea mai frumoasă analogie. Am emoţii şi sper să reuşesc să-I ofer fiicei mele un mediu sigur si iubitor. "

Barrymore admite faptul că are aceleaşi temeri ca orice părinte şi că o sperie ideea că fiica sa ar putea să eşueze în viaţă.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png