Doliu în lumea telenovelelor! O actriţă celebră a murit!

Ultima actualizare:

    Alma Muriel
Alma Muriel

Una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele din Mexic a murit duminică. Alma Muriel avea 62 de ani şi s-a stins în urma unui infarct miocardic acut. Informaţia a fost confirmată de inspectorul general din Quintana Roo, ziarului El Universal de Mexic.

Cunoscută pentru rolurile importante pe care le-a interpretat atât pe marile scene ale teatrelor din Mexic, cât şi pentru interpretările din telenovele îndrăgite, moartea Almei Muriel a provocat o mare durere în rândul fanilor şi al colegilor ei.

Potrivit informaţiilor transmise de CNN Mexico, anunţul morţii regretatei actriţe a fost făcut de o femeie care se ocupă de curăţenia casei Almei Muriel, situată în staţiunea exclusivistă Playacar, din Playa del Carmen, Quintana Roo.

Martora a povestit anchetatorilor că a ajuns la apartamentul actriţei de telenovele pentru a face curat în camere, iar Muriel a acuzat stări de rău. Artista i-a cerut menajerei să o ajute să meargă la baie, acolo unde de altfel a şi murit.

Actriţa a interpretat ultimul său rol în telenovela "Fuego en la Sangre". Muriel este cunoscută mai ales pentru rolurile sale de personaj negativ din telenovele "Mariana de noche", "La esposa virgen", "El extrano retorno de Diana Salazar", "Yo compro esa mujer", "Nunca te olvidaré", "Si Dios me quita la vida".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net