Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui! Katy Perry își revine după naștere

Ultima actualizare:
Deja nu mai e grasă
Deja nu mai e grasă

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui cu Katy Perry. La început i s-a părut că seamănă cu mama ei, dar acum e clară asemănarea cu altcineva

Într-un interviu pe care l-a acordat recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul Orlando Bloom (43 de ani) a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa pe care o are cu cântăreața Katy Perry (35 de ani). ”Când s-a născut, am spus, oh sunt eu în miniatură. Din fericire, are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce este perfect, apoi a început să semene cu mama mea”, a spus Bloom. Actorul a mai povestit că, atunci când Katy era însărcinată, a cântat un cântec pentru micuță. Acum, când intră în încăpere și fetița, numită Daisy, îi aude vocea, imediat se liniștește. Acest lucru îi umple sufletul de fericire.

Katy Perry și Orlando Bloom nu au găsit nume pentru fetiță! De ce nu se pot decide

Orlando Bloom şi Katy Perry, plajă în vremea pandemiei! Cum arată cântăreața în ultimul trimestru de sarcină

Katy și-a revenit după naștere

Orlando abia a așteptat să devină tătic de fată, fiindă fetele își iubesc tații. Katy a fost emoțioată înainte de a deveni mamă pentru prima oară. A fost foarte fericită, dar a avut și momente de depresie. După naștere, care a avut loc în august, și-a revenit. A început deja să slăbească și arată bine, ca întotdeauna. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Orlando Bloom a dezvăluit recent cu cine seamănă bebelușa lui cu Katy Perry.

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png