Pamela Anderson se teme pentru viitorul fiilor săi: «I-ar putea acuza ca să le distrugă vieţile»

Ultima actualizare:

    Pamela Anderson, provocatoare şi la 50 de aniFoto: Getty
Pamela Anderson, provocatoare şi la 50 de aniFoto: Getty

Pamela Anderson (50 de ani) a făsut o serie de declaraţii controversate în privinţa mişcării #metoo. Ea i-a invitat pe bărbaţi să nu ″să aibă reţineri în a face primul pas″⁣ în contextul scandalului sexual de la Hollywood şi a declarat răspicat că femeile care acceptă să intre singure într-o cameră de hotel cu unele persoane importante de la Hollywood ″ştiu în ce se bagă″.

Lista afirmaţiilor controverste făcute de vedetă nu se opresc aici. ″Evident, sunt alături de femeile cărora li s-au făcut avansuri sexuale nepotrivite şi îmi pare rău pentru ele, însă îmi pare rău şi pentru bărbaţi″, a declarat Pamela Anderson. Pentru a argumenta puncutul său de vedere, Pamela a apelat la un exemplu care se vrea a fi elocvent.


    Pamela Anderson a făcut o serie de afirmaţii controversate Foto: Captură video
Pamela Anderson a făcut o serie de afirmaţii controversate Foto: Captură video

″Am doi băieţi tineri şi întotdeauna mi-am făcut griji că o femeie i-ar putea acuza în mod fals de ceva şi să le distrugă astfel vieţile″, a adăugat vedeta. Mai mult decât atât, actriţa nu a ezitat să facă mărturisiri picante despre viaţa sa personală, afirmând că ei îi plac bărbaţii pasionali, chiar un pic violenţi. ″Prefer bărbaţii pasionali şi agresivi, care fac prima mişcare şi nu e de dorit ca ei să aibă reţineri în a face primul pas. Însă, evident, există şi persoane care merg prea departe″, a mai declarat Pamela Anderson, potrivit dailymail.co.uk.


    Pamela este într-o relaţie cu un fotbalist cu 18 ani mai mic decât eaFoto: Getty
Pamela este într-o relaţie cu un fotbalist cu 18 ani mai mic decât eaFoto: Getty

După aceasta afirmaţie, prezentatorul emisunii la care era invitată Pamela a întrebat-o dacă îşi mai aduce aminte de momentul în care fostul său soţ, bateristul Tommy Lee, a lovit-o în timp ce îl ţinea în braţe pe unul dintre copiii lor, faptă pentru care el a fost condamnat la şase luni de închisoare, în 1998. Vedeta a spus că îţi aduce aminte şi că a fost un moment dureros în existenţa ei.

image
image
image
image
image
image
cub dinu maxer fiul png
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg