Paris Hilton a plecat din România cu o vânătaie şi cadouri de 5.000 €

8 iulie 2018
article img
În aeroport, Paris şi-a ridicat braţul şi a lăsat să se vadă vânătaia

24 de ore s-a aflat în România, dar se pare că n-a regretat nici o secundă timpul petrecut la noi. Toţi cei cu care s-a întâlnit la aeroport, la club sau la hotel au declarat cu mâna pe inimă că Paris Hilton, cea mai răsfăţată moştenitoare din lume, nu este deloc o fiţoasă. Din contră, prietenoasă şi modestă!

„Îmi place România şi voi veni din nou în luna august”, a declarat diva la plecare, vineri, pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni. Fotoreporterii şi cameramanii s-au aflat pe urmele ei pas cu pas în cele 24 de ore cât a stat pe pământ românesc, aşa că mai nimic din ce a făcut nu a trecut neobservat.

article img

Obişnuită cu paparazzii americani, Paris s-a comportat foarte natural şi deschis. Poate prea natural, am spune noi, obişnuiţi cu vedetele autohtone!

article img
A intrat în aeroport cu o oră înainte de decolare, suficient cât să facă nişte cumpărături

De exemplu, diva n-a catadicsit să-şi acopere ditamai vânătaia pe care o avea pe braţ. Se pare că după show-ul pe care l-a făcut joi seara în clubul Nuba, însoţit de câteva pahare cu vodcă, a avut parte de o noapte furtunoasă alături de logodnicul ei, actorul Chris Zylka (33 de ani).

article img

De asemenea, ea a declarat într-un filmuleţ pe Instagram cât de mulţumită a fost de stiliştii români Andreea Manea şi Sorin Stratulat care i-au pus la punct machiajul şi coafura, de angajaţii exemplari ai hotelului Hilton şi de stafful clubului care a invitat-o.

article img
Vedeta le-a mulţumit stiliştilor care au machiat-o şi angajaţilor de la Hotelul Hilton

De aceea, ea nu s-a putut întoarce acasă fără câteva suveniruri. Turiştii care au dat nas în nas cu multimilionara în aeroportul din Otopeni ne-au declarat: „S-a plimbat singură prin aeroport. Era doar cu iubitul. Nici o urmă de bodyguarzi. A intrat în mai multe magazine. Era foarte vorbăreaţă şi a făcut poze cu toată lumea. Nu a refuzat pe nimeni”. 

article img

Click! a aflat că Paris şi-a cumpărat o pereche de balerini, ochelari de soare, o geantă, suveniruri cu România şi câteva parfumuri, toate în valoare de 5.000 de euro. Când vedeta şi iubitul au strâns mai multe pungi, două fete din staff le-au luat şi le-au dus la avion.