Paris Hilton a plecat din România cu o vânătaie şi cadouri de 5.000 €

Ultima actualizare:

    În aeroport, Paris  şi-a ridicat braţul  şi a lăsat să se  vadă vânătaia
În aeroport, Paris şi-a ridicat braţul şi a lăsat să se vadă vânătaia

24 de ore s-a aflat în România, dar se pare că n-a regretat nici o secundă timpul petrecut la noi. Toţi cei cu care s-a întâlnit la aeroport, la club sau la hotel au declarat cu mâna pe inimă că Paris Hilton, cea mai răsfăţată moştenitoare din lume, nu este deloc o fiţoasă. Din contră, prietenoasă şi modestă!

„Îmi place România şi voi veni din nou în luna august”, a declarat diva la plecare, vineri, pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni. Fotoreporterii şi cameramanii s-au aflat pe urmele ei pas cu pas în cele 24 de ore cât a stat pe pământ românesc, aşa că mai nimic din ce a făcut nu a trecut neobservat.

simeon stalpnicul png

Obişnuită cu paparazzii americani, Paris s-a comportat foarte natural şi deschis. Poate prea natural, am spune noi, obişnuiţi cu vedetele autohtone!


    A intrat în aeroport  cu o oră înainte de  decolare, suficient cât  să facă nişte cumpărături
A intrat în aeroport cu o oră înainte de decolare, suficient cât să facă nişte cumpărături

De exemplu, diva n-a catadicsit să-şi acopere ditamai vânătaia pe care o avea pe braţ. Se pare că după show-ul pe care l-a făcut joi seara în clubul Nuba, însoţit de câteva pahare cu vodcă, a avut parte de o noapte furtunoasă alături de logodnicul ei, actorul Chris Zylka (33 de ani).

simeon stalpnicul png

De asemenea, ea a declarat într-un filmuleţ pe Instagram cât de mulţumită a fost de stiliştii români Andreea Manea şi Sorin Stratulat care i-au pus la punct machiajul şi coafura, de angajaţii exemplari ai hotelului Hilton şi de stafful clubului care a invitat-o.


    Vedeta le-a mulţumit  stiliştilor care au  machiat-o şi angajaţilor  de la Hotelul Hilton
Vedeta le-a mulţumit stiliştilor care au machiat-o şi angajaţilor de la Hotelul Hilton

De aceea, ea nu s-a putut întoarce acasă fără câteva suveniruri. Turiştii care au dat nas în nas cu multimilionara în aeroportul din Otopeni ne-au declarat: „S-a plimbat singură prin aeroport. Era doar cu iubitul. Nici o urmă de bodyguarzi. A intrat în mai multe magazine. Era foarte vorbăreaţă şi a făcut poze cu toată lumea. Nu a refuzat pe nimeni”. 

simeon stalpnicul png

Click! a aflat că Paris şi-a cumpărat o pereche de balerini, ochelari de soare, o geantă, suveniruri cu România şi câteva parfumuri, toate în valoare de 5.000 de euro. Când vedeta şi iubitul au strâns mai multe pungi, două fete din staff le-au luat şi le-au dus la avion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net