Paris Hilton, surprinsă cu păr la subraţ

2 aprilie 2010
simeon stalpnicul png

Fotoreporterii care o p├óndesc tot timpul pe Paris (29 de ani) recunosc c─â este aproape imposibil s-o surprind─â nemachiat─â. ├Än schimb, ei au reu┼čit s-o fotografieze pe blondin─â cu p─âr la subra┼ú!

Mo┼čtenitoarea imperiului hotelier Hilton a fost surprins─â recent de paparazzi neepilat─â la subsuori. Diva se plimba nestingherit─â ├«ntr-o zon─â foarte aglomerat─â din Los Angeles, c├ónd a fost fotografiat─â cu m├óna ridicat─â, l─âs├ónd la vedere p─ârul de la subra┼ú.

Pozele au f─âcut imediat ├«nconjurul lumii. ├Äns─â Paris nu se sinchise┼čte de faptul c─â presa a f─âcut tot felul de glume pe seama sa "pentru c─â nu se epilase de trei zile".

Un gest necugetat. At├ót le-a trebuit paparazzilor ca s─â o taxeze pe mo┼čtenitoarea imperiului ÔÇťHiltonÔÇŁ

simeon stalpnicul png

Potrivit propriei ei devize, pe care a expus-o răspicat, "o femeie este sexy oricum s-ar prezenta, cu condiţia să fie încrezătoare în sine".

Unele voci spun c─â divei ├«i este lene s─â se epileze, altele sus┼úin c─â blondinei ├«i place s─â ┼čocheze. ├Än orice caz, comentatorii au ┼úinut s─â sublinieze c─â Paris ├«┼či alesese un tricou cu m├óneci care, ├«n mod normal, ar fi ascuns p─ârul de la subsuori.

├Äns─â diva s-a tr─âdat c├ónd a ridicat bra┼úul, f─âr─â s─â-┼či fac─â probleme c─â paparazzii erau la post ca s-o fac─â de r├ós.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp