Paris Jackson, supărată pe cei care au vandalizat steaua tatălui ei de pe Walk of Fame

simeon stalpnicul png
Paris e supărată pe cei care i-au vandalizat steaua tatălui ei, de pe Walk of Famefoto: Instagram

Fiica lui Michael Jackson a postat pe contul ei de socializare o imagine în care apare lângă steaua dedicată tatălui ei pe “Aleea Celebrităţilor” din Los Angeles. Fotografia este însoţită de un mesaj în care Paris îşi spune oful.

Steaua lui Michael Jackson a fost vandalizată, iar fiica acestuia a mers s-o cureţe. Persoane neidentificate încă au mâzgâlit-o cu graffiti.

simeon stalpnicul png
Paris Jackson are peste 3 milioane de fani pe Instagramfoto: Instagram

“Unii oameni sunt lipsiți total de respect. Înteleg că este o diferență între emblema radio și înregistrare, dar un nume este un nume”, a scris Paris pe Instagram. Fanii au încurajat-o şi au felicitat-o pentru gestul ei. “Paris, eşti atât de puternică!”, “Venim şi noi să te ajutăm”, “Oamenii care au făcut asta nu au clasă”, “Ne pare rău că trebuie să treci prin asta”, “Eşti în gândurile noastre” sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare de la internauţi.

simeon stalpnicul png
Paris Jackson a curăţat de graffiti steaua lui Michael Jacksonfoto: Instagram

În grija cui au rămas copiii lui Michael Jackson

Regele muzicii pop a murit în iunie 2009, lăsând în urmă trei copii: Paris (20 de ani),  Prince (21de ani) şi Blanket (16 ani).

simeon stalpnicul png
Michael Jackson a murit în urma unei surpadoze de medicamente

Michael Jackson a murit în urma unei surpadoze de medicamente, care a dus la un atac de cord. Cei trei copii au suferit imens după  pierderea tatălui. Prince a absolvit Liceul Buckley din Los Angeles, are o companie de producţie de muzică şi filme numită King’s Son şi cochetează cu cinematografia. E student al Universităţii Loyola Marymount şi locuieşte în campusul acesteia.

Paris a devenit deja un fotomodel de succes şi joacă în filme. S-a mutat din casa bunicilor în fosta reşedinţă Jackson, din Encino. Amândoi sunt deja adulţi şi îşi văd singuri de propria viaţă. Mama lui Michael, Katherine Jackson, de 87 de ani, i-a îngrijit după moartea acestuia. Ea a renunţat însă recent la custodia lui Blancket, pe numele adevărat Prince Michael II, cel de-al treilea fiu al megastarului, care are 16 ani şi a fraţilor acestuia. Femeia a cerut să rămână tutorele acestuia un alt nepot al ei,  T.J. Jackson, de 39 de ani, din cauza vârstei sale înaintate.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
bank
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png