Patronul unui hotel de lux din România, gest superb pentru o mamă singură cu 3 copii! I-a oferit un sejur gratis, iar femeia a rămas fără cuvinte

Într-o lume în care gesturile de bunătate sunt din ce în ce mai rare, patronul unui hotel de lux din Brașov a reușit să impresioneze printr-un act de generozitate deosebit.

Caius Covrig este un tânăr milionar din România / foto: arhiva personala
Caius Covrig este un tânăr milionar din România / foto: arhiva personala

Caius Covrig, proprietarul Kayus Lounge din Brașov, a fost mișcat de mesajul unei mame singure, Roxana, care își exprimase dorința de a le oferi celor trei copii ai săi o experiență la munte, pe care nu au avut-o niciodată.

„Am trei copii, pe care îi cresc singură, dar nu au ajuns niciodată la munte. Măcar o zi să îi pot duce, să vadă și ei cum arată”, a scris Roxana pe rețelele de socializare, sperând să găsească o modalitate de a le îndeplini această dorință.

Emoționat de povestea ei, Caius Covrig a decis să răspundă imediat: „Dragă Roxana, dacă tot ți-ai rupt din timpul tău să ne scrii vreau să îți ofer o cazare și o cină gratis la hotelul meu, din Brașov”, a declarat acesta pe TikTok.

Gestul lui Caius Covrig a impresionat profund nu doar pe Roxana, care a rămas fără cuvinte în fața acestei surprize neașteptate, dar și pe toți cei care au urmărit povestea pe rețelele de socializare. 

Cine este Caius Covrig

Caius Covrig, un tânăr de doar 27 de ani, a realizat până acum lucruri pe care alții nu reușesc să le atingă nici într-o viață întreagă. Încă de la vârsta de 13 ani, era hotărât să muncească și să-și construiască independența.

La doar 16 ani, a luat o decizie curajoasă și a plecat singur în Statele Unite, dornic să își croiască propriul drum. A visat să facă performanță în baschet și a reușit să-și transforme visul în realitate.

Pe parcursul întregii adolescențe, a reușit să îmbine cu succes sportul de performanță cu studiile, iar eforturile sale au fost recunoscute la nivel înalt, primind o distincție din partea președintelui Statelor Unite de atunci, Barack Obama, potrivit Fanatik. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net