Paul McCartney, premiat de Regina Elisabeta a II-a! Ce titlu onorific a primit cântărețul

simeon stalpnicul png
Paul McCartney a fost premiat pentru activitatea sa în domeniul muziciiFoto: Getty

Fostul solist al trupei Beatles, Paul McCartney, a primit titlul de „Companion of Honour ( Companion de Onoare n.r), fiindu-i recunoscute astfel, meritele sale din domeniul muzicii.

Cântărețul, în vârstă de 75 de ani, a fost recompensat pentru întreaga sa activitate muzicală, în cadrul unei ceremonii oficale, la care a fost prezentă și Regina Marii Britanii, organizată vineri dimineață, 4 mai, la Palatul Buckingham, potrivit Mirror. Paul McCartney a fost numit Companion of Honour, care este un titlu onorific, parte a unui Ordin fondat în anul 1917 de către Regele George al V-lea, și care reprezintă o recompensă pentru realizări remarcabile în diverse domenii de activitate.

Artistul s-a prezentat la ceremonie alături de soția sa, Nancy Shevell, și a susținut în cadrul unei declarații de presă că se simte extrem de onorat, gândindu-se cât de mult i-ar fi bucurat această realizare pe părinții acestuia. „Văd acest lucru ca pe o imensă onoare adresată mie și familiei mele și realizez cât de mândrii ar fi fost mama și tatăl meu, originari din Liverpool, să mă vadă acum”, a spus McCartney. Acesta a mai primit, în urmă cu 20 de ani, titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, oferit tot de către Regină, asemenea altui membru al formației Beatles, Ringo Starr, care a primit titlul în urmă cu doar două luni și care pe lângă Paul, este singurul din formație care mai este în viață. 

simeon stalpnicul png
Paul McCartney, alături de soția sa, afișând mândru, premiul obținut Foto: Getty

În cadrul ceremoniei de vineri dimineață, au mai fost premiați jucătoarea de cricket Clare Connor, care va deveni comandor al Ordinului Imperiului Britanic, fosta schioară Sarah Lewis, care va deveni ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, şi un supravieţuitor al Holocaustului, Martin Stern, care va deveni membru al Ordinului Imperiului Britanic. De asemenea, fosta balerină Darcey Bussell a fost recompensată cu echivalentul feminin al titlului oferit lui Paul McCartney și anume: „Dame of Honour”. Aceasta a fost înnobilată cu respectivul titlu, pentru servicii deosebite aduse artei dansului.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
minor hot foto
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg