Paul Rudd, desemnat de revista „People” cel mai sexy bărbat în viață


    Paul Rudd are 52 de ani, dar arată fabulosSursa foto: Getty Image
Paul Rudd are 52 de ani, dar arată fabulosSursa foto: Getty Image

Paul Rudd a fost desemnat de revista „People” cel mai sexy bărbat în viață. Actorul are 52 de ani și este cunoscut mai ales pentru rolul jucat în pelicula „Ant-man”.

Paul Rudd, actorul cunoscut pentru rolul din "Ant-Man", a fost desemnat, miercuri, de revista „People” drept cel mai sexy bărbat în viață. El a intrat, astfel, într-un ”club” select în care se mai află nume precum Idris Elba, George Clooney sau Bradley Cooper.

Rudd, în vârstă de 52 de ani, a cărui carieră se întinde pe o perioadă de 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca și soția sa, notează Reuters. „Știu câte ceva despre mine, suficient cât să-mi dau seama că, atunci când oamenii aud că am fi fost ales pentru asta, vor spune: „Ce?”, a declarat el pentru People.

Ce roluri a jucat Paul Rudd

Rudd a interpretat și rolul  bărbatului de care s-a îndrăgostit Phoebe, unul dintre personajele feminine ale celebrul serial de comedie "Friends". Mai târziu, actorul a avut roluri mai mari în comedii precum "Knocked Up" dar și de apariții în "Captain America: Civil War" și "Avengers: Endgame".

Rudd, care are doi copii, va apărea în curând în "Ghostbusters: Afterlife" și în serialul TV "The Shrink Next Door".

Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut drept cel mai sexy bărbat în viață, după John Legend și Idris Elba în 2019 și - respectiv - 2018. Rudd a glumit spunând că se așteaptă ca viața lui să se schimbe radical de când a primit titlul. "Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la unele dintre acele cine sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan", a spus el. "Și mă gândesc că voi fi pe mult mai multe iahturi".

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul