Păzea! Divele au ieşit la bronzat

Ultima actualizare:

    Rita Ora  a făcut sărituri  la piscinăfotografii: hepta
Rita Ora a făcut sărituri la piscinăfotografii: hepta

Au plecat deja în vacanţă! Divele Heidi Klum, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow şi Rita Ora se bronzează în staţiuni de lux sau pe iahturi. Şi-au expus trupurile sexy în văzul fanilor, care le sorb din ochi.

Cântăreaţa Lady Gaga (32 de ani) se relaxează împreună cu iubitul, Christian Carino (49 de ani), în The Hamptons, colonie de vară situată în capătul estic al Long Island, insulă din statul New York. Se simte foarte bine în acest loc preferat al oamenilor înstăriţi şi frecventat de locuitorii din New York. Paparazzi i-au surprins în timp ce s-au giugiulit la plajă şi au băut vin.


    Heidi Klum  s-a distrat pe  iaht în Marea  Mediterană
Heidi Klum s-a distrat pe iaht în Marea Mediterană

Diva, care are o avere de 275 de milioane de dolari, ar dori chiar să-şi facă nunta în The Hamptons. Heidi Klum (44 de ani) a petrecut şi ea mai multe zile la bronzat. Fotomodelul, cu o avere de 90 de milioane de dolari, a făcut plimbări cu iahtul în apropiere de Insulele Lerins (n.r. situate în vecinătatea Rivierei franceze, în Marea Mediterană, în apropiere de Cannes), împreună cu mult mai tânărul său iubit, Tom Kaulitz, de numai 28 de ani. Cei doi au început să apară împreună în public din luna martie a acestui an.


    Lady Gaga  şi-a expus  tatuajele  la plajă
Lady Gaga şi-a expus tatuajele la plajă

Actriţa Gwyneth Paltrow (45 de ani) şi logodnicul ei, regizorul Brad Falchuk (47 de ani), îşi fac vacanţa pe frumoasa insulă italiană Capri. Diva, cu o avere de 60 de milioane de dolari, şi-a expus trupul de invidiat în văzul fanilor care o urmăresc tot timpul cu privirile. Paparazzii au surprins-o recent în timp ce făcea plajă pe un iaht în largurile insulei. Cântăreaţa Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, a ieşit şi ea la plajă. Vedeta cu o avere de 16 milioane de dolari a fost surprinsă în timp ce se distra pe un iaht în sudul Franţei. Paparazzii au pozat-o însă în timp ce făcea sărituri la o piscină de pe Riviera franceză. Ea este însoţită în vacanţă de iubitul său, muzicianul Andrew Watt (27 de ani). 


    Gwyneth  Paltrow  îşi petrece  vacanţa în Italia
Gwyneth Paltrow îşi petrece vacanţa în Italia
image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net