Pink, gesturi obscene în fața copiilor. Ce a declanșat reacția artistei

Ultima actualizare:

    Pink, alături de soțul ei și de cei doi copii ai lorfoto: Hepta
Pink, alături de soțul ei și de cei doi copii ai lorfoto: Hepta

Pink (38 de ani) își petrece Paștele împreună cu soțul și cu cei doi copii ai lor în Mexic, la soare, la plajă. Din peisaj nu puteau lipsi, desigur, paparazzii. Cum au dat cu ochii de fotoreporteri, Pink și soțul ei au avut o reacție indecentă, la care au asistat uimiți și copiii cuplului.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, declara în urmă cu puțin timp că încearcă să-și crească fiica de 6 ani și fiul de un an în spiritul acceptării diferențelor culturale, religioase și sexuale, într-o atmosferă lipsită de etichete și de prejudecăți. Probabil că tot în categoria aceasta intră și reacțiile mai puțin ortodoxe față de persoanele care tulbură liniștea familiei.

Artista și-a petrecut Paștele catolic în Mexic. În drum spre plajă, familia a fost surprinsă de paparazzi, iar Pink și soțul ei nu au făcut economie de gesturi obscene. Sub privirile nedumerite ale lui Willow și Jameson, cei doi au scos limba și au arătat degetul mijlociu.

Pink este căsătorită cu motociclistul profesionist Carey Hart din anul 2011 și au împreună doi copii, o fetiță de șase ani și un băiat de un an. 

image
image
image
image
image
image
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
Betty Salam și Cătălin la Asia Express   Antena 1 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net